| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Last time sanki dünyanin heryerini gezip te ,hic bir güzel zenciye rastlamidiginimi söylüyorsun?
Birde Zencilere sormak gerekir , Beyaz irklara hangi gözle baktiklarini. Begenip begenmemek senin sahsi fikrin ok, ama yeryüzünde o kadarda cok farkli güzellik tasiyan insanlar var.! Hem güzellik kisiye göre degismiyormu , yani bakisa göre. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() burda bahsi gecen gönül gözüyle bakmak degil. Ben görmedim, cokta gezdim...
Sözde dünyanin en yakisiklisi ![]() O zaman dünya Tarik Akan'i görmemis! Oglu bile onun eline su dökemez! Ehh yigidi öldür hakkini yeme... ![]() Geändert von the_last_time (23.07.2013 um 23:04 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() buyrun iste, simdi sence obama yakisikli bir erkek degil mi? bence hem yakisikli hemde cok sevecen bir erkek!
tarik akan, eh, idare eder. kadir inanir daha cok yakisikli ;p |
|
||||
|
||||
![]() Sana gezip görmeden diyen yok, o bakisa ve zevke bagli.
Illaki güzel olupta , bir insanin hosuna gitmesi zorunluluguda yok bunun beyaz ve siyah olmasi gerekmiyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Diyecegim bu kadar nokta... Geändert von the_last_time (23.07.2013 um 23:22 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() the last time
ezani ilk okuyan bir zenci oldugunu bilirmiydin? bir müslüman olarak, zencilerin hepsi cirkin demen yakismaz sana. ;p birde "dünya güzelleri vardir" kaslari, gözleri, boylari poslari yerinde olanlar var ya ![]() ![]() Geändert von zerrecikler (23.07.2013 um 23:24 Uhr). Grund: güzeller yerine güller yazmisimmmmm. düzeltim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Niye yakismazmis? Allah insanlari milletler halinde yaratmadi mi ki, bir birilerini taniyip görsünler diye.. Baskasini tanimak kendini tamimaktir.. Baskasini bilmek kendini bilmektir.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
istemez. |