| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bu sekilde bakildiginda bircok avrupa ülkesindeki alkol yasaklari daha agir. abd dedin orada bazi eyaletlerde 21 yas üstü alkol alabiliyorsun ve sadece belirli yerlerde icebiliyorsun. sokakta bir yudum bile alsan iceri atiyorlar. norvecteki yasalari daha öncede anlatmistim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bu arada parti propagandasi her ulkede serbest diye biliyorum. Kimi kola dagitir, kimi komur, makarna. Bir ara Cem Uzan dolandiricisinin Genc Parti'si vardi, her hafta gazeteyle birlikte kola dagitiyordu. Doner dagittigi bile olmustu. 2002 secimlerinde az daha baraji geciyordu %7 civari oy almisti. Herkes AKP makarna filan dagitiyor diyor kac yildir elimde mozzarella peynirle bekliyorum ama kimse bana makarna getirmedi ![]() Taurus boga(burcu)ndan geliyor. Sembolu boga. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
sen kendi yaptigini tarif ediyorsun. muhalefet yapmak icin konusuyorsun ama söylediklerinin konuyla hicbir alakasi yok. Allah ile aldatma diyorsun ama neredeyse her konuda dini ön plana atan yine sen oluyorsun. demek Allah ile aldatmiyacagiz o zaman dini karistirmadan konuyu ele alalim. gelelim makarna un ve oduna. sen milyonlarca insanin oyunu niye burada konu ediyorsun. onlar senin düsündügün kadar ucuz degildir merak etme. bir misal vereyim: k.kilicdaroglu bana oy verin ben her aileye 1250 tl verecegim dedi. benim adim kemal ben bu parayi bulurum dedi ama hicbir oy satin alamadi. türk insani oyunu satsa bugün kemal basbakan olurdu. birsey söylemeden önce biraz düsünsen hic böyle sacma seyler yazmaya gerek duymazsin. |
|
|||
|
|||
![]() Bu arada Zulfiqar isminde ilk defa bir baspsikopos goruyorum.
|
|
|||
|
|||
![]() Sasirma kardes, bunun ne idigü belli degil
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Alevilikte bilinen ve cok kullanilan kelimedir. ama tabiki baska dinlerin kaynasmasiyla ortaya cikan nedenlerden hem alevilikte baska dinlerden alinta var hemde öteki dinlerde alevilikte benzerlikler var.
ama din konusuna burada girmeyelim cünkü devamli tartismaya neden oluyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat: