| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Bu sohbet nerede yayinlanmis ????
Ben Ahmed Hulusiyi hatta kirmizi koltukta gördüm.... ama bu sohbeti hatirlmiyorum... Woher stammt es den ?? |
|
|||
![]() A.H dogruyu söylüyor... ibadet insanlar icindir... Allah icin degil....
Bizler neyizki kalkip Allaha bir seyler vermeye kalkiyoruz.... Artik gecelim bunlari... Kara hoca hikayeletinden uzak durmak her yigidin harci degildir... Sen ibadeti kendin icin yapiyorsun, Allah icin degil.... bu o kadar aciktirki... analamak icin kafadan kontak olmak lagzim |
|
|||
![]() ibadet karistirdin....
Das sind 2 verschiedene paar Schuhe... der eine ist sogar eine Erfindung |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ausser in eurem unterbelichteten Geist ?????
|
|
|||
![]() kusura bakma, ama Uluslararasi bir Seminerde degilizki, tam süperiyle bir seyler yazalim... cabuk cabuk cevap vermeye ugrasiyoruz...
kaldiki ben kendimi süper aydin falanda ilan etmedim.. saadece biraz fazla sorgulamis olabilirim bazi konulari... nicht mehr und nicht weniger... kaldiki bunlkari ben degil.. DIN Üstadlari söylüyor.... Yanlis anlama, ama su an 2 dakikami bosa harcattin bana |
|
|||
![]() nicht... yani sen bunlari anlayabilecek kapasiteye hala ulasamamissin.... das ist alles...
ulasabilmen icin.... su anki IDEOLOJINDEN vaz gecmen lagzim.... ansonsten wirst du diesen Level nie im Leben erreichen |
|
|||
![]() Nein.... der ist genau so wie deine Hadisbücher....
Von Menschenhand geschrieben |
|
|||
![]() Salih Akdemir... Hasan Elik....
Vatan gazetesinde Sayin Süleyman Ates bu hususa degindi... ve yanlis degilsem bende bu Forumda Linki bile verdim... muss evtl. suchen... Oda ayni söylüyordu... RUH dogarken yaratilir... yani rahimde canlandiktan sonra üflenir..... Öyle ruhlar önceden yaartilmistir hikayelerini gecelim |