| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() mis ? bu herif heralde kadiköyde mac seyretmedi rakipi dagitmak icin en uygun stad. neymis volkanmis . lan mondragonu mu sokalim yoksa cordobayi mi. lan velet ikinci kaleci de fenerli adi rüstü. konyanin kalecisini mi sokalim. allahin konyalisi gelmis burda cimbom ayaklari yapiyor. stad sehirci ve futbolcular ellinden gelen herseyi yapti. ben fenerliyim ve hakab süküre necatiye .... alpaya volkana tesekkürler.
|
|
|||
![]() Üzülecegine dans etmedigin kaldi güzel stadinizdan, iyi kalecinizden dolayi.
O güzel stadin bizi getirdi mi 2006ya?! Parali, sanli söhretli Fenerbahce"n getirdi mi bizi 2006ya?!?! Allah askina bir kere sus! Sus"da milleti hüzünleriyle yalniz birak!!!!! |
|
|||
![]() sag dann verdammt wer ist es ? ben bileyim !!!
|
|
|||
![]() wir haben aber das ticket nicht in kadiköy sondern in edrschweiz und in der ersten minute des rückspiels durch alpays dummen elfmeter verloren. hast du das eigentlich kappiert? aber na ja an hand der situation bei besiktas sieht man ja wieviel du kappiert hast.
|
|
|||
![]() askina sus!!!!!!
|
|
|||
![]() belli. Bana yazma daha! Rahatsiz etme beni lütfen!!!
|
|
|||
![]() dann bitte? benim ruh halimi demek sen benden daha iyi biliyon söylede bilinclenelim sayin kara kartal.
|