| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() aynen senin Arapcandan okumannin HURAFE oldugu gibi
|
|
|||
![]() m dogrusu ????
|
|
|||
![]() jaaa so ist das wenn Weissheit auf Dummheit stößt
|
|
|||
![]() Kurandaki namaz rekati 2 olarak veriliyor....
Dedimya... namaz bir derlemedir... yani Kuran derlemesi.... HZ. Muhammedin derlemesidir.... bizde uyguluyoruz... ama su anki haline insanlar sokmus namazi.... ilavelerle Hurafelerle dolmus tasmistir |
|
|||
![]() was du nicht sagst... sen git bunu o zaman Einsteine ve diger uzamanlara anlat ve deki..... Ihr habt Null Ahnung....
Genau so ist das... aynen dedigim gibidir.... !!!! Sen günese bir baksana... sadece günesten gelen Enerji.. yani ilk etapta Enerjisi kac ayri ayri Formlara bölünüyor.. LICHT, WÄRME usw... ve hatta Solazellerler yine isiktan ceryan üüretebiliyoruz.... KEINE ENERGIE.. KEIN WASSERTROPFEN GEHT VERLOREN..... NE EKSILIR NEDE COGALIR..... DAS IST EIN NATURGESETZ...... Kusura bakma, ama bei dieser Sache befindest du dich auf dem Holzweg |
|
|||
![]() o yüzden oda yanilabilir... Yasar Hocada yanilabilir.. Süleyman Hocada ve hele hele benim yanilma riskim onlarinkinden kat kat daha üstündür...
Ama tüm uzmanlarin ayni anda yanilmasi ve saaadece Ahmed Hulusinin yanilmamasi, fazla akillica gelmiyor bana.... Bu konuda bana göre feci yanlis icerisinde... hele hele Orijinali ögrenmeye calisilmali dese neyse.... kabul görülür olacak... ama anlamadigimiz bir dilde ibadet emtek cok mantik disi.... amac Harfler ise o halde iki Harf boynumuza takalim yetsin.... Kisacasi benim akil yapima, analamadigim dilde ibadetin DIN, sayilmasi sigmiyor ve ölünceye kadar sigacaginida hic zannetmiyorum |
|
||||
![]() ...bu senin burada yazdigin Makale cok sacma!
En cok dinine düskün burc yoktur, fakat eger Yay urcunda Neptun var ise ve bu aci derin bi sekilde acilmis ise bu kisilerin dini inanci biraz agir our. Insanin tek burcu olamaz! Insanin ben su gün dogmsum, ve burcum su diyemez! Istiyorsan ben sana ispatlarim, bana dogum saatini ve yerini tarihini ver, ispatliyalim1 Istersen kendin dene!!!! |