Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.06.2005, 12:31
eniskaya

Standard evet yanlis

aynen senin Arapcandan okumannin HURAFE oldugu gibi
Alt 14.06.2005, 12:33
eniskaya

Standard Senin Üstadlar ne söylüyor merak ediyoru

m dogrusu ????
Alt 14.06.2005, 12:34
eniskaya

Standard Acaayip Tilt ettim dimi ???

jaaa so ist das wenn Weissheit auf Dummheit stößt
Alt 14.06.2005, 12:35
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard hallo oezsu

ben de dinimizde astroljiye yer varmidir ?? baslikli bir kitabi ilginc bulmus ve merakla okumustum.. su an kitaplarim yanimda olmadigi icin sana yazarin ismini veremeyecegim cunku bir turlu hatirlayamadim...Icerik olarak bana cok mantiki gelmisti.. bence Astroloji.. senin verdigin Kurandan ornekler ile de tabiki dinimizde bir yeri vardir...

ama belki ilgini ceker diye sacma da olsa bir arastirmanin ( istatistiklerle cok ilgilenirim!!!) sonucunu burada eklemek istiyorum..

En mümin burç Oğlak; en çok inançsız çıkaran burç ise Başak

"Din" ve "astroloji" kavramları ilk kez yan yana geldi. İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Halil Apaydın, burçların dini tutum ve davranışlarla ilişkisini araştırdı. Araştırmaya göre en inançlı burç Oğlak, en inançsızı ise Başak...

ARAŞTIRMA SONUÇLARI
Bu ilginç araştırmanın sonuçları şöyle: Dini tutum düzeyi en yüksek burç Oğlak; ortalaması 155 üzerinden 138.58. En düşük ise Başak; ortalaması 126.48. Bu verilere göre, her soruda en yüksek puanı alan Oğlak burçlarını 2"inci sırada Balık burcu izliyor.

3"üncü sırada ise Akrep burcu var. Akrep"i 4"üncü sırada Yay, 5"inci sırada ise Aslan burcu izliyor. 6"ncı sırada yer alan Terazi burcunu Kova"lar takip ediyor. Kova"nın ardından gelen en mümin burç ise 8"inci sırada yer alan Koç. 9"uncu sırada yer alan Boğa"nın ardından İkizler ve Yengeç geliyor. İnancı en zayıf burç ise son sırada yer alan Başak.

Tartismaya tamamen zemin hazirliyor oyle degil mi?? Sahsi fikrime gelince bu kadar sacma sapan bir arastirma ve cooook sacma alt yapi ile yapilmis bir istatistik gormedim.. ama bunu arastiran ve buna yer veren cok insanlar var..
Alt 14.06.2005, 12:35
eniskaya

Standard Direk öygle namazina degil

Kurandaki namaz rekati 2 olarak veriliyor....

Dedimya... namaz bir derlemedir... yani Kuran derlemesi.... HZ. Muhammedin derlemesidir.... bizde uyguluyoruz... ama su anki haline insanlar sokmus namazi.... ilavelerle Hurafelerle dolmus tasmistir
Alt 14.06.2005, 12:40
eniskaya

Standard Wast wat wat...... Schwachsinnmis

was du nicht sagst... sen git bunu o zaman Einsteine ve diger uzamanlara anlat ve deki..... Ihr habt Null Ahnung....

Genau so ist das... aynen dedigim gibidir.... !!!!

Sen günese bir baksana... sadece günesten gelen Enerji.. yani ilk etapta Enerjisi kac ayri ayri Formlara bölünüyor.. LICHT, WÄRME usw... ve hatta Solazellerler yine isiktan ceryan üüretebiliyoruz....

KEINE ENERGIE.. KEIN WASSERTROPFEN GEHT VERLOREN..... NE EKSILIR NEDE COGALIR.....

DAS IST EIN NATURGESETZ......

Kusura bakma, ama bei dieser Sache befindest du dich auf dem Holzweg
Alt 14.06.2005, 12:43
Benutzerbild von isinsu
isinsu isinsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Enis

ich kann mich nicht auf dem Holzweg befinden.. Dafür ist leider gerade Einstein mein Schwergebiet.. Sorry aber du verwechselst vieles.. Ich studiere Mathematik... und habe Einstein zu hause alles über ihn.neyseeeeeeeeee.. konumuz din!!!
Alt 14.06.2005, 12:45
eniskaya

Standard Ahmed Huluside insandir Resül degil

o yüzden oda yanilabilir... Yasar Hocada yanilabilir.. Süleyman Hocada ve hele hele benim yanilma riskim onlarinkinden kat kat daha üstündür...

Ama tüm uzmanlarin ayni anda yanilmasi ve saaadece Ahmed Hulusinin yanilmamasi, fazla akillica gelmiyor bana....

Bu konuda bana göre feci yanlis icerisinde... hele hele Orijinali ögrenmeye calisilmali dese neyse.... kabul görülür olacak... ama anlamadigimiz bir dilde ibadet emtek cok mantik disi.... amac Harfler ise o halde iki Harf boynumuza takalim yetsin....

Kisacasi benim akil yapima, analamadigim dilde ibadetin DIN, sayilmasi sigmiyor ve ölünceye kadar sigacaginida hic zannetmiyorum
Alt 14.06.2005, 12:58
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard :)))))))))9

ben resuldür iddiasinda bulunmadim ki...

hep celiski hep celiski ...))))))))

))))))

la la lay lom!
Alt 14.06.2005, 13:16
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bencede...

...bu senin burada yazdigin Makale cok sacma!

En cok dinine düskün burc yoktur, fakat eger Yay urcunda Neptun var ise ve bu aci derin bi sekilde acilmis ise bu kisilerin dini inanci biraz agir our.
Insanin tek burcu olamaz! Insanin ben su gün dogmsum, ve burcum su diyemez!

Istiyorsan ben sana ispatlarim, bana dogum saatini ve yerini tarihini ver, ispatliyalim1

Istersen kendin dene!!!!
Antwort