| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Montreux"da 27 Ocak 2006 tarihinde 2008 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri icin kuralar cekilecektir. Takimlarin torbalari aciklandi:
1.Torba: Yunanistan(son sampiyon) Hollanda Portekiz Ingiltere Cek Cumhuriyeti Fransa Isvec 2.Torba: Almanya Hirvatistan Italya TÜRKIYE Polonya Ispanya Romanya 3.Torba: Sirbistan-Karadag Rusya Danimarka Norvec Bulgaristan Ukrayna Slovakya 4.Torba: Bosna-Hersek Irlanda Belcika Letonya Israil Iskocya Slovenya 5.Torba: Macaristan Finlandiya Estonya Galler Litvanya Arnavutluk Izlanda 6.Torba: Gürcistan Makedonya Beyaz Rusya (Belarus) Ermenistan Kuzey Irlanda Kibris Rum Kesimi Moldavya 7.Torba: Liechtenstein Azerbaycan Andorra Malta Färöer Adalari Kazakistan Lüxemburg San Marino ![]() Simdiden basarilar... |
|
|||
![]() A Milli Takım"ın eleme grubunda oynadığı son üç maçta ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle Türkiye"ye bir anlamda 2006 yolunu açan Tümer Metin, içini Fotomaç"a döktü. İşte solak yıldızın çarpıcı açıklamaları:
Danimarka, Ukrayna ve Arnavutluk maçlarında attığı gollerle Türkiye"yi baraja taşıyan Tümer, Fotomaç"a konuştu. ÇAĞIRILMAM SÜRPRİZDİ "Bulgaristan maçı öncesi kadro açıklandığında benim için sürpriz oldu. Yani beklemiyordum. Fatih Hoca ile daha önce tanışmamıştık. Bulgaristan maçı kampında beni çağırdı, "Sana ve yeteneklerine güveniyorum" dedi. Eski hocalarımdan olumlu referans aldığını söyledi. Beni en mutlu eden şey Fatih Terim"in güvenini boşa çıkarmamak oldu." PİYANGODAN ÇIKTIM "Bu senaryo benim değildi. Çünkü grup maçlarında yoktum. Ardından son üç maçlık senaryoda bana bir rol verildi. Bazı arkadaşlar gibi stresli değildim, çünkü kaybedecek bir şeyim yoktu. Zaten uçurumun kenarındaydık. Sonra Ukrayna maçı.. Puan kaybında bile gidiyorsunuz. Ukrayna maçı öncesi psikolog Acar Baltaş beni çağırdı, konuştuk. "Bu senaryo benim değil ağabey. Ben piyangodan çıktım" dedim." ALLAH YÜZÜME GÜLDÜ Almanya"yı yendikten sonra, Danimarka"nın Yunanistan"ı yendiğini öğrendik. Olimpiyat Stadı"ndan otele dönerken otobüste Acar Baltaş"a "Artık senaryo benim senaryom" dedim. Allah da yüzümüze güldü. Söylediklerimizin de arkasında durabildik." BAŞARI HERKESİNDİR "Benim, performansım için orada iyi, şurada kötü demem doğru olmaz, yanlış anlaşılabilir. Kaygan bir zemin. Ayrıca ben olumsuz bir şey de görmüyorum. Milli Takım başarılıysa benim de bir katkım olmuştur ama ortada bir ekip var. Fatih Terim"den malzemecisine kadar bir çok kişinin eseri. Beşiktaş"ta da bir başarı ya da başarısızlık varsa bu sadece benim değil bütün takımındır.." RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜM Biz Almanya"ya gidersek - ki gideceğiz- hiç kimse "Bu süprizdi" diyemez. Çünkü hak ediyoruz. Bu final içime doğuyor. Arnavutluk maçından önce rüyamda sağ ayağımla gol atacağımı gördüm. Bozulmasın diye kimseye söylemedim. İlk kez söylüyorum. Bu dakikadan sonra karşımıza kimin çıktığı önemli değil. KADIKÖY"DE İŞ BİTER! Strateji maçları. İkinci maçı 55 bin kişinin desteğiyle oynayacağız ve Kadıköy"de Dünya Kupası"nın biletini alacağız. Buna yürekten inanıyorum ama daha da çok inandığım bir şey daha var: Dünya Kupası"nda finale kadar gideceğiz. Ve o final maçında kupayı getiren golü atmak istiyorum. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() KÜMEYE KÜMEYE KARA KARTAL KÜMEYE.....
ya öyle olur iste HEP FENERLE UGRASCAGINA KENDI TAKIMINIZLA BIRAZ UGRASSAYDINIZ BÖYLE OLMAZDI BELKI AMA BIZ HEP SÖYLÜYORUZ BÜYÜK KONUSMAK SADECE BÜYÜK TAKIMLAR ICIN GECERLIDIR SIZIN GIBILER ICIN DEGIL. AGLAMAKLA BÜYÜK OLUNSAYDI EN BÜYÜK SIZ OLURDUNUZ EMZIKTASLILAR SIZI HAHAHAAHAH EN IYI GÜNÜNÜZ BÖYLE OLUR INSALLAH AMINNNNNNNNNNNNN EN BÜYÜK FENER SAMPIOYN FENER ALKISLAYIN ULAN ::::::::: |