Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.10.2005, 22:48
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard nankör ne olacak...

terim antröner degilse, peki yanal ne?
Alt 14.10.2005, 22:50
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard bu kadar sans olmaz demi :)

simdi chef´i ikna etmeliyiz. hoffe er stimmt zu

dann ab nach bern
Alt 15.10.2005, 05:56
airdem

Standard Erken ama 2008 Avrupa Samp. torbalari:

Montreux"da 27 Ocak 2006 tarihinde 2008 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri icin kuralar cekilecektir. Takimlarin torbalari aciklandi:

1.Torba:
Yunanistan(son sampiyon)
Hollanda
Portekiz
Ingiltere
Cek Cumhuriyeti
Fransa
Isvec

2.Torba:
Almanya
Hirvatistan
Italya
TÜRKIYE
Polonya
Ispanya
Romanya

3.Torba:
Sirbistan-Karadag
Rusya
Danimarka
Norvec
Bulgaristan
Ukrayna
Slovakya

4.Torba:
Bosna-Hersek
Irlanda
Belcika
Letonya
Israil
Iskocya
Slovenya

5.Torba:
Macaristan
Finlandiya
Estonya
Galler
Litvanya
Arnavutluk
Izlanda

6.Torba:
Gürcistan
Makedonya
Beyaz Rusya (Belarus)
Ermenistan
Kuzey Irlanda
Kibris Rum Kesimi
Moldavya

7.Torba:
Liechtenstein
Azerbaycan
Andorra
Malta
Färöer Adalari
Kazakistan
Lüxemburg
San Marino

)

Simdiden basarilar...
Alt 15.10.2005, 10:08
airdem

Standard Kahramanin agzindan...

A Milli Takım"ın eleme grubunda oynadığı son üç maçta ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle Türkiye"ye bir anlamda 2006 yolunu açan Tümer Metin, içini Fotomaç"a döktü. İşte solak yıldızın çarpıcı açıklamaları:
Danimarka, Ukrayna ve Arnavutluk maçlarında attığı gollerle Türkiye"yi baraja taşıyan Tümer, Fotomaç"a konuştu.

ÇAĞIRILMAM SÜRPRİZDİ
"Bulgaristan maçı öncesi kadro açıklandığında benim için sürpriz oldu. Yani beklemiyordum. Fatih Hoca ile daha önce tanışmamıştık. Bulgaristan maçı kampında beni çağırdı, "Sana ve yeteneklerine güveniyorum" dedi. Eski hocalarımdan olumlu referans aldığını söyledi. Beni en mutlu eden şey Fatih Terim"in güvenini boşa çıkarmamak oldu."

PİYANGODAN ÇIKTIM
"Bu senaryo benim değildi. Çünkü grup maçlarında yoktum. Ardından son üç maçlık senaryoda bana bir rol verildi. Bazı arkadaşlar gibi stresli değildim, çünkü kaybedecek bir şeyim yoktu. Zaten uçurumun kenarındaydık. Sonra Ukrayna maçı.. Puan kaybında bile gidiyorsunuz. Ukrayna maçı öncesi psikolog Acar Baltaş beni çağırdı, konuştuk. "Bu senaryo benim değil ağabey. Ben piyangodan çıktım" dedim."

ALLAH YÜZÜME GÜLDÜ
Almanya"yı yendikten sonra, Danimarka"nın Yunanistan"ı yendiğini öğrendik. Olimpiyat Stadı"ndan otele dönerken otobüste Acar Baltaş"a "Artık senaryo benim senaryom" dedim. Allah da yüzümüze güldü. Söylediklerimizin de arkasında durabildik."

BAŞARI HERKESİNDİR
"Benim, performansım için orada iyi, şurada kötü demem doğru olmaz, yanlış anlaşılabilir. Kaygan bir zemin. Ayrıca ben olumsuz bir şey de görmüyorum. Milli Takım başarılıysa benim de bir katkım olmuştur ama ortada bir ekip var. Fatih Terim"den malzemecisine kadar bir çok kişinin eseri. Beşiktaş"ta da bir başarı ya da başarısızlık varsa bu sadece benim değil bütün takımındır.."

RÜYAMDA GÖRMÜŞTÜM
Biz Almanya"ya gidersek - ki gideceğiz- hiç kimse "Bu süprizdi" diyemez. Çünkü hak ediyoruz. Bu final içime doğuyor. Arnavutluk maçından önce rüyamda sağ ayağımla gol atacağımı gördüm. Bozulmasın diye kimseye söylemedim. İlk kez söylüyorum. Bu dakikadan sonra karşımıza kimin çıktığı önemli değil.

KADIKÖY"DE İŞ BİTER!
Strateji maçları. İkinci maçı 55 bin kişinin desteğiyle oynayacağız ve Kadıköy"de Dünya Kupası"nın biletini alacağız. Buna yürekten inanıyorum ama daha da çok inandığım bir şey daha var: Dünya Kupası"nda finale kadar gideceğiz. Ve o final maçında kupayı getiren golü atmak istiyorum.
Alt 15.10.2005, 12:40
Benutzerbild von newgen
newgen newgen ist offline
Neuer Benutzer

Standard Toller Spieler, der sein großes ....

Toller Spieler, der sein großes Talent viel zu selten zeigt. Hoffe sein Traum geht in Erfüllng!
Alt 15.10.2005, 14:11
Benutzerbild von jamesdean
jamesdean jamesdean ist offline
Neuer Benutzer

Standard ab nach basel :)

:P
Alt 15.10.2005, 15:04
airdem

Standard daha belli degilmis oynanacak stad... o.

ohne Text
Alt 17.10.2005, 13:58
Benutzerbild von justwannarock
justwannarock justwannarock ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bern

belli oldu
Alt 18.10.2005, 09:32
unknown

Standard RIZAAAAAAAAAAA 2 EKMEK 1 SÜT AHAHHAHHHA

KÜMEYE KÜMEYE KARA KARTAL KÜMEYE.....

ya öyle olur iste HEP FENERLE UGRASCAGINA KENDI TAKIMINIZLA BIRAZ UGRASSAYDINIZ BÖYLE OLMAZDI BELKI AMA BIZ HEP SÖYLÜYORUZ BÜYÜK KONUSMAK SADECE BÜYÜK TAKIMLAR ICIN GECERLIDIR SIZIN GIBILER ICIN DEGIL. AGLAMAKLA BÜYÜK OLUNSAYDI EN BÜYÜK SIZ OLURDUNUZ EMZIKTASLILAR SIZI HAHAHAAHAH EN IYI GÜNÜNÜZ BÖYLE OLUR INSALLAH AMINNNNNNNNNNNNN

EN BÜYÜK FENER SAMPIOYN FENER ALKISLAYIN ULAN :::::::::
Alt 18.10.2005, 10:56
Benutzerbild von justwannarock
justwannarock justwannarock ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

abicigim,,,ich hab auch schadenfreude darüber,,aber keine beleidigungen genc arkadas..

3 der besten trainer die man besonders bjk haben kann innerhalb von nur 2 jahren verschlissen... respekt bjk... feneri bile soladiniz artik...im negativem sinne
Antwort