| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() ben senin yorumlarini okuyorum da cevap bekliyorum
"bir fenerliden zaten bu beklenirdi" diye bir adi baslangicinla actin konuyu... asilda sen bir dogru dürüsüt baslangic yapsan fena olmaz... kendi camur düsüncelerini gizleyip baskalarina atmaya kalkma... |
|
|||
![]() bilhassa fenerbahcelilere...hatirlatmak isterimki futbolda hersey olur.
Fenerbahce`nin Fransizlarin siradan takimi Cannes’la oynadiklari 2 macta 9 gol yeyip, sadece 1 gol attiklarini unutmadik... Sigma Olumonc’dan da tek macta 7 gol yedikleri hâlâ bellegimizde... Hele Pendik’e elenisleri... Ne yani?.. Temcit pilâvi gibi hep bu maclarla mi yatip kalkalim?.. Saygilarimla ultrAslan-Avrupa Emre |
|
|||
![]() muhtesem oynadilar...
Itaka Siri **oktandir ama olsun yinede yaptilar yaaa ve su 17 yasindaki sipaya ne demeli ;-) Tebrikler !!!!! PS: Danimarkaya burdan bol hürmetlerr hehe ;-) |
|
|||
![]() Ben sakaryali cok iyi bir fenerbahce taraftariyim. Bu hafta bi kac arkadas ile istanbula ucup ankaragücü ve schalke macini seyredecez. Fakat abi fiyatlar el yakiyor. Ucak bileti kisi basi zaten 220 euro. Asil skandal stad girisleri icin alinan paralar. Biletix den almayi düsündüm ve az kalsin sok gecircektim. Ankaragücü maci icin en ucuz bilet kale arkasi kisi basi Migros Tribün: 22 YTL (22.000.000 TL) Telsim Tribün: 22 YTL (22.000.000 TL) en pahalisi kisi basi Fenerium D BLOK : 200 YTL (200.000.000 TL). Simdi bi sorum olacak. Millet türkiyede fakir diyorlar. Ama fenerbahce stadi hep ful. bu paralari nasil veriyorlar. Ben almanyada böyle fiyat görmedim. Bence fenerbahce yönetimi yanlis yapiyor. Madem halkin külübüzün o zaman halka göre bilet fiyatlari belirle. Böyle olmaz ki bizi fenerbahce uzatmak mi istiyorlar böyle fiyatlar ile. Yani ben almanyada yasiyorum bana bile fena koyuyor bu fiyatlar. Asil skandal (skandal degil cünkü stad hep ful yaw) sampiyonlar ligi schalke maci fiyatlari.Kisi basi Migros Tribün: 44 YTL (44.000.000 TL)
Telsim Tribün: 44 YTL (44.000.000 TL) en pahali bilet ise Fenerium D BLOK : 275 YTL (275.000.000 TL). Ama stad ful demek bu parayi verenler var öyle yaw yoksa stad dolmaz ki. Ama bence sayin yildirm ve yönetim bunlari bi kez daha düsünmeli. Cünkü orta gelirli aileler de fenerbahceli olabilir. Ama bu fiyatlar ile nasil maca gidecen. Evet güzel stad güzel küfür yok aileler gidiyor. Ama bu fiyatlarla nereye kadar. Biraz insaf lütfen aziz bey. |