| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Saka bir yana. Gruplar olusmadan eleminasyon oynasalar alt ligdeki takimlar iyi olurdu ama galiba öyle degil.
LigTVde 2. Lig A ve B kategorisinden takimlarin olacagini söylediler. 3. Lig takimininda Süperlig takimlarina karsi ne kadar sansi olabilir ki, Fener haric? ![]() |
|
|||
![]() absolvieren werden in einer Saison, kann man nicht darauf Rücksicht nehmen, dass mal eine drittliga Mannschaft mit denen Spielen soll.
Durch die neue Ausrichtung wird jede Mannschaft in der Gruppe schon mal vier Spiele bestreiten. Dann noch, 1/8, 1/4 und 1/2 Finale. Das sind Spiele genug. |
|
|||
![]() Trabzonspor, Brezilyalı kaleci Jefferson Oliveira Galvao ile sözleşme imzaladı.
Kendisini 4 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atti. Oyuncunun görüsleri: ""Kafam rahat olsun diye evlenip Trabzon"a gelmek istedim. Eşimi de buraya getireceğim. Şimdi sadece futbol oynamayı düşüneceğim"" ""Brezilya"da Trabzonspor"u araştırdım. Trabzonspor"u kasetlerden izleme şansı buldum. Şampiyonlar Ligi"nde başarılı olacak bir kadrosu var. Yattara ve Fatih tanıdığım oyuncular. Brezilya Teknik Direktörü Parreira"dan da bilgiler aldım. Parreira bana (Trabzonspor, büyük kulüp. Git Trabzonspor"da başarıyla oyna seni 2006"da Dünya Kupası finallerine götüreceğim) dedi. Bence de Trabzonspor büyük bir kulüp. Burayla anlaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum."" |
|
|||
![]() Kaleyide saglama aldilar. Gecen sene nasil biraktiysalar, ayni sekilde devam ediyorlar ve 1-2 oyuncuyla daha cok güclenecekler.
Tebrikler! |
|
|||
![]() transfer von Fatih Sonkaya.
Besiktas borsayada bildirdi bunu. Kaynak: ajansspor.com |
|
|||
![]() büyük takim söylesene bana, Kupada Pendikspor gibi kulüblere elenen?!?!
![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|