| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() gereksiz cok futbolcu alindi ne yazikki bu takima. Forvetde böyle sikintilar varken Ahmet Dursunu nasil geri yolladilar anliyamiyorum. Buyrun Carew de sakat
|
|
||||
|
||||
![]() selam kara kartallar bugün macimiz var Standard Lüttich´e karsi ve mac Inön Stadnda oynanacak kadro bugün iyise iki yada üc farkli aliriz maci benim tahmin skorum: 3-1 BJK lehine
|
|
||||
|
||||
![]() Besiktas - Standrad Lüttich 1-1
Goller: 1-0 Okan Dk.30 1-1 Barounga Dk.81 |
|
||||
|
||||
![]() Bir üst tura cikmamiz bence artik cok zor artik. Heleki bu oynanan futbolla hic. Bidahaki tura ciksak bile hemen eleniriz.
Del Bosque nasil bir hoca ben hala cözemedim. Oyunu hic iyi okuyamiyor, oyuncu degisiklikleri yanlisdi ve gecti. Bu durumdaki Besiktasin teknik direktörünü tartismanin zamani tekrar geldi sanirim. Ben herzaman yerli hocadan yanayim, gelsin Riza veya Ziya |
|
||||
|
||||
![]() Yarin kuralar cekiliyor...
Bidahaki sezon avrupada mücadele etmemiz icin tek firsat Türkiye kupasini kazanmak bence... haydi hayirlisi |
|
||||
|
||||
![]() Ata Abi !!!
bak ne derler gelen gideni aratir !!! gecen seneki yöenetim iyidi !!! ne dersen de... simdi hayatimdaki en kötü besiktasi izliyorum ! cok üzüyor insani bunlar ??? Del Bosque bence molozun teki futboldan anladigi yok ! Lütich macinda Pancunun penaltisi verilömedi ya ona uyuz oldum ! A.D. |
|
||||
|
||||
![]() haklisin, ben bundan önceki yönetimide begenmiyordum ama gelenler gideni aratir hale geldi durum ne yazikki.
Ama eski yönetimde Luceyi kapinin önüne koyamamisti ve bu yeni yönetimde del bosqueyi kovamiyor, neden korkuyorlar anlamiyorum. Sabir diyorlar, daha ne sabiri daha neyi beklicez bilmiyorum vallahi |
|
|||
|
|||
![]() Bilgili yönetimi iyi calisiyordu son iki yilda.
Kadrolari cok iyi idi. Taaki Yildirim Demirören ve Kivanc Oktay ayrilana kadar. Tüm sorunlar orda basladi zaten. Su anda taraftarin istedigi yönetim is basinda ama isler maalesef iyi gitmiyor. Ama sorun Del Bosque degil. Sorun oyuncularda. |
|
|||
|
|||
![]() düstük valla.
Hayirlisi. Bari onu kazanalimda, UEFAya katilalim. |