| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() fen!
|
|
|||
![]() ihr lebt alle noch in der Vergangenheit!
Hakan GSda bu sezon kac gol atmis?!?! Kariyerine diyecek birsey yok ama onunda zamani gecti! Yanal bu konuda hakliydi!!! |
|
|||
![]() Konyaspor.
Fatih Tekke ise 31 gol ve 13 asistle oynadi gectigimiz sezon. Wer ihn nicht aufstellen würde, hätte echt keine Ahnung von Fussball! Hakan hat zu den Zeiten, in denen ihr ihn noch wahrscheinlich seht, immer über 30 Tore gemacht. Heutzutage ist er kein Retter mehr. |
|
|||
![]() Hakan Şükür Milli Takım"dan kendisini kesen Ersun Yanal"la ilgili konuştu.. Yıldız futbolcu, nasıl olup da bıçak gibi takımdan kesildiğini anlamadığını vurgularken, 2006 şansının devam ettiğini söyledi..
Hakan Şükür tv8 mikrofonlarına çok çarpıcı açıklamalar yaptı.. tv8 Spor Servisi’nden Selahattin Ekrekli’nin yaptığı özel röportajda, yıldız futbolcu kendisini Milli Takım’a almayan Ersun Yanal’la ilgili konuştu. İşte Hakan’ın eski Milli hocayla ilgili söyledikleri; “Olmuşla ölmüşün önüne geçilmez. Kişiler önemli değil, ülke Milli takımı önemlidir. Karar aşamasında böyle birşey oldu ve ayrıldı. Ne olduğu artık önemli değil. Milli Takım için hayırlısı olsun.” “Gidişat yanlışlığı vardı. Milli Takım’a bu kadar emek vermiş bir oyuncu nasıl bu şekilde bıçak gibi kesip atılabilir. Sanki vahiy inmiş gibi bir anda takımdan kesildim. Ersun Yanal’la aramda hiçbirşey geçmedi. Zaman zaman onunla da konuştuk. Bana sadece, sisteminde beni düşünmediğini söyledi. Bu da kendi yorumuydu. Hatasıyla sevabıyla sorumluluk ona aitti” “2006 şansımız devam ediyor.. Bundan sonraki maçlarda alınacak her galibiyet bu şansı daha da arttırır. Sonuçta ikinci olarak baraj maçı oynayıpAlmanya’ya gidebiliriz.” |
|
|||
![]() son olaylardan sonra iyice sogudum bu adamdan. Iyi niyetli olmadigi süphesiz!
Benim bildigim Hakan, Ersun hocanin haksiz yere gönderilisinden sonra ötmezdi! Söyleyecegi birsey vardi da, neden simdiye dek sakladi?! Masken düstü Kral! |
|
||||
![]() Ich finde die U 20 hat diesmal eine enttäuschende Leistung gezeigt, wie kann man in den letzten 10 minuten gegen ukraine so designieren und sich mit einem unetschieden abgeben...
wenn die A milli das genauso macht kommen sie nie zur WM... |
|
|||
![]() Sezonun yorgunluğunu Çeşme"de atan Galatasaray"ın ve Türkiye A Milli Futbol Takımı"nın gölcü futbolcusu Necati Ateş, yeni sezonda herkesin bambaşka bir Necati izleyeceğini söyledi.
|
|
||||
![]() hakan sükür iki gün önce televizyonda...halen...niye alinmadigna dayil aciklamayi yapdi..ve yanaldan cevap bekledi..yani arkasindan veya kovuldukdan sonra degil.
senin hakana soguman veya sogumaman dogru veya yanlis....fakt ist er ist einfach der einzige der uns zur wm schießen kann...!" |