Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.06.2005, 16:42
airdem

Standard Terim gelmemeli! Seine Zeit ist abgelau-

fen!
Alt 23.06.2005, 16:43
airdem

Standard Sen öyle san! Kusura bakma ama

ihr lebt alle noch in der Vergangenheit!

Hakan GSda bu sezon kac gol atmis?!?!
Kariyerine diyecek birsey yok ama onunda zamani gecti! Yanal bu konuda hakliydi!!!
Alt 23.06.2005, 23:41
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard 18 tore...also 2 hinter fatih tekke..

yani sirf türkleri sayarsak..

reicht das ?
Alt 24.06.2005, 02:21
airdem

Standard Zafer Biryol"da 18 gol atti! Und das bei

Konyaspor.

Fatih Tekke ise 31 gol ve 13 asistle oynadi gectigimiz sezon. Wer ihn nicht aufstellen würde, hätte echt keine Ahnung von Fussball!

Hakan hat zu den Zeiten, in denen ihr ihn noch wahrscheinlich seht, immer über 30 Tore gemacht. Heutzutage ist er kein Retter mehr.
Alt 24.06.2005, 02:26
airdem

Standard Şükür Yanal"la ilgili konuştu!

Hakan Şükür Milli Takım"dan kendisini kesen Ersun Yanal"la ilgili konuştu.. Yıldız futbolcu, nasıl olup da bıçak gibi takımdan kesildiğini anlamadığını vurgularken, 2006 şansının devam ettiğini söyledi..

Hakan Şükür tv8 mikrofonlarına çok çarpıcı açıklamalar yaptı.. tv8 Spor Servisi’nden Selahattin Ekrekli’nin yaptığı özel röportajda, yıldız futbolcu kendisini Milli Takım’a almayan Ersun Yanal’la ilgili konuştu.

İşte Hakan’ın eski Milli hocayla ilgili söyledikleri;

“Olmuşla ölmüşün önüne geçilmez. Kişiler önemli değil, ülke Milli takımı önemlidir. Karar aşamasında böyle birşey oldu ve ayrıldı. Ne olduğu artık önemli değil. Milli Takım için hayırlısı olsun.”

“Gidişat yanlışlığı vardı. Milli Takım’a bu kadar emek vermiş bir oyuncu nasıl bu şekilde bıçak gibi kesip atılabilir. Sanki vahiy inmiş gibi bir anda takımdan kesildim. Ersun Yanal’la aramda hiçbirşey geçmedi. Zaman zaman onunla da konuştuk. Bana sadece, sisteminde beni düşünmediğini söyledi. Bu da kendi yorumuydu. Hatasıyla sevabıyla sorumluluk ona aitti”

“2006 şansımız devam ediyor.. Bundan sonraki maçlarda alınacak her galibiyet bu şansı daha da arttırır. Sonuçta ikinci olarak baraj maçı oynayıpAlmanya’ya gidebiliriz.”
Alt 24.06.2005, 02:29
airdem

Standard Hakan"i bir zamanlar severdim ama

son olaylardan sonra iyice sogudum bu adamdan. Iyi niyetli olmadigi süphesiz!

Benim bildigim Hakan, Ersun hocanin haksiz yere gönderilisinden sonra ötmezdi! Söyleyecegi birsey vardi da, neden simdiye dek sakladi?!

Masken düstü Kral!
Alt 24.06.2005, 09:55
Benutzerbild von berkkant
berkkant berkkant ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ersun YALAN - Kral gercek !!!!

Airdem kardesim,

cevapladigin post"da Hakan in ne gibi bir yalnis sözünü gördün ???

Neden kesildigini tam olarak anlayamamis diye belirtiyor (kim anladi ki ???)Hic bir kötü söz söylememis Ersun un hakkinda, senin gözünden neden düstü anlayamadim !!!???!!!

Gelelim sana göre haksiz yere görevinden alinan Ersun YALAN a, oynattigi maclari gördük, hep beraber kahrolduk degil mi ????

Bir Gürcistan i, bir Ukrayna yi, bir Yunanistan i evinde yenemiyorsan bir yerde bir hata vardir elbet.

Oynattigi oyun kurgusunda sistem diye hicbirsey yok !

Hakan i Milli Takima Sistem e uymuyor diye almiyor güya, sonra Ersen gibi Hakan tipinde Futbolcuyu Milli takim a cagriyor !

Uzun boylu adam yok, kale önüne yüksek top atip atip duruyorlar !

Orta sahada ayni tip futbolculari kullaniyor !

Bir Hamit, Schalke de adamsizliktan sagbek oynatiliyor. Ersun Bey hamit i sagbek oynatiyor. Allah askina Hamit sagbek icin futbolcu mu ?

Bu tip yalnislar yüzünden olacagi buydu, gec bile kalindi bence. Ukrayna macindan sonra istifa etmeliydi bence.

Simdi bana kalirsa, yabanci bir hocayla (Hitzfeld mesela) son maclara devam edilmeli.
Basarirsa mukavelesi uzatilar, basaramazsa. Yerli (Fatih, Aykut) Hocayla 2008 elemelerine baslamali.

Saygilar
Alt 24.06.2005, 13:09
Benutzerbild von haydar78
haydar78 haydar78 ist offline
Neuer Benutzer

Standard U 20 Blamage

Ich finde die U 20 hat diesmal eine enttäuschende Leistung gezeigt, wie kann man in den letzten 10 minuten gegen ukraine so designieren und sich mit einem unetschieden abgeben...
wenn die A milli das genauso macht kommen sie nie zur WM...
Alt 24.06.2005, 16:28
unknown

Standard Necati bomba gibi geliyor!

Sezonun yorgunluğunu Çeşme"de atan Galatasaray"ın ve Türkiye A Milli Futbol Takımı"nın gölcü futbolcusu Necati Ateş, yeni sezonda herkesin bambaşka bir Necati izleyeceğini söyledi.
Alt 24.06.2005, 16:30
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard ...hey airdem..

hakan sükür iki gün önce televizyonda...halen...niye alinmadigna dayil aciklamayi yapdi..ve yanaldan cevap bekledi..yani arkasindan veya kovuldukdan sonra degil.

senin hakana soguman veya sogumaman dogru veya yanlis....fakt ist er ist einfach der einzige der uns zur wm schießen kann...!"
Antwort