| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Hiristiyanin ekmegini yiyip onlara düsmnalik yapiyorsun....
BIr Müslüman bunu yapmaz... bir Müslüman Kralin hakkini Krala verir.... Dedimya... bir Müslümandan bahsediyorum... senden degil |
|
|||
![]() yok.... varligimizi o sekilde koruyoruz... önemli olanda budur...
Islam Kelimesiyle bir yerlere varilmaz... Isma Allahi ve Sünnetullahi tanitanb evrensel mekanizmadir... HZ. Muhammedde bir Arapti... simdi Araplik ortadanmi kalksin ??? Läherlich... Lcäherlich.... Lächerlich.... insanlar her zaman teritorien cizerler her zaman ulusalcilik latinda yasarlar ve o sekilde ölürler... das ist ein Naturgesetz |
|
|||
![]() degisik degidik lehce konusanlar var....
Kirmanca zazaca Lazca ...usw.... Hepsinin ortak kimligi Türklüktür... Kaldiki kendini Kürt sayanlarin kani, biraz Isanli biraz Arap birazda Türklük yatiyor.... O cercevede Kürtlük zaten yok.... nerden cikariyorsunuz bu gibi varsayimlari anlamis degilim.... kaldiki yüzyillardir bizim varligimiz egemen bu topraklarda..... yasamak zorunda degilsiniz.... istemyen gidebilir... ama biozimle yasamak iteyen o halde Meclise gelir oarada sesini duyurur... Kalkip elien kalasnikof alip köyleri yakip kiyanlarla, anacak antreman maci yapariz... Sizler bizlere karsi degil... ancak bizlerle beraber yasayabilirsiniz..... bunu ne zaman anlarsaniz o zaman bir yerlere varirsiniz... vorher nicht... EU sizleri bizlere karsi kiskirtip cehil birakiyorlar.... Irakin halina bak.... bir Kiryou veridler basa.... hadi sen cok cene caldin yap bakalim hepsi senin olsun dediler... oda felegini sasirdi... Barzani kan püskürüyor... Relite ile yasamasini ögrenin artik |
|
|||
![]() Burada Forumda mutsuz oldugunu bagirip duruyorsun.... mehr aber auch nicht...
Seni kim dinliyor bakalim... Bir Schröder seni dinliyormu ????? BIr Gazetede yada bir TV de Talkschowa ciktinmi... neyi duyurtma pesindesin.... Hani sana deseler arkadas tüm dünya seni dinliyor, konus bakalim... o halde ne söylersin... Hadi söyle bakalim... ne söylersin tüm insanliga... ????? merak ettim dogrusu... nedir senin beynindeki o cok üstün olan degerler ???? |
|
|||
![]() yapiyorsun... yada cimende namaz kiliyorsun ???
Was ist damit ???? |
|
||||
![]() Beni kendi tobragimdan kendi malimdan atma hakkini kim sana veriyor bree Kafir Fasist.
Ne demek Kürtlerde deyisik lehceler var sen Zaza ca biliyormusun hahahaha Türklükte kac cesit türklük var azeri türkmen özbek tatar daha niceleri simdi onlar türk deyillerimi. Zaza Kürt ayni Familadan gelmeler zaza larin konusmalari sayi bicimi aynen kürtcedir yek dudu sise car pinc git zaza lara sor sana cevabini veririler. Ulusculuguna gelince Allah lan sen konustunmu lenn senin ulusculugunun yerinde oldugunu millete yutturmaya calisiyorsun. |
|
||||
![]() Yazimi yukarda iyi okumamisa benziyorsun ben yahudi ve ABD mallarindan bahsediyorum sense diyorsunki bunlarin ekmeyini yiyorsun????
ULANNN ESCHEKKK BEN SIMENS KULLANDIGIMI SÖYLÜYORUM ULANNN ESCHEKK YAHUDI MALLARINI ALMADIGIMI SÖYLÜYORUM SENSE ANGIRIP DURUYORSUN |