| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ve DIN azmani olmadim.... ancak DIN azmani olmayan beyinler ilerisi icin bir sey üretebilirler...
Alle anderen können nichts erreichen |
|
|||
![]() karsisina ve TVde tartissinlar...
Merak etme... das wäre die größte und meist gesehenste TV des Tages.... hic bir Medya Patronbu bu gibi bulusmayi engellemez.. tam tersine, büyük istahla isterler... Also... varmi Taliban Hocalariniz ki cikip Yasar Hocayi TV de TILT yapsin ???? Jeder Zeit, wann und wo du willst... bizler her zaman haziriz... sizler yeterki karar verin |
|
|||
![]() cünkü Cahil insan digerini kopyalar.... ben ne kimseyi kopyalarim nede kimsenin beni kopyalamasini isterim...
Ama sizlker bunu anlayamazsiniz |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() belki yer cekimi varken sadece ibadetle ucmayi basarirsin....
Eger basarirsan o zaman Sünnetullahi kaziklamasini becermis olursun.... Dann wärst du Gottesgleich |
|
|||
![]() enteressant... und schon wieder habe ich gewonnen...
Dedimya... benim argumanlarim karsisinda Kurandaki DIN haris tüm dinleri delige tikarim... Bak haline Allahina DIN bile bulamaz hale geldin... ve soruyu cevaplamadan acip kalip kaciyorsun... was für ein Moslem nist du, der nicht mal sein eigenes Gott kennt |
|
|||
![]() ettik... A dan Z sadece Kurani referans aliyoruz... alles andere interessiert uns nicht...
Sizlersiniz Hadislerle yasayan ben degil... Söyle bana bir Ayetki, ben onun Tefsirdeki anlamini inkar edeyim ??? Nur eine einzige |
|
|||
![]() neden hic bir dedikleriniz cikmiyor...
Hic bir dedikleriniz bu dünya üzerinde simdiye kadar cikmadi.... acaba nedendir dersin ??? Varsayim varsayim... sizlerin DINI varsayim DINI olmus |
|
|||
![]() passender formulieren können.....
Hesp kelimelerin arkasina gizlenen kitleler... yani kelmeler onlari kurtaracaklarini sanirlar.... Ben mesele tüm bu saydiklarini bir Kuran Müslümani olarak red ediyorum..... bana ne Siilik, Ne Alevilik nede Sünnilik, bir seyler verebilir... Ben zaten onlari gecmis daha üst boyutuyla ugrasiyorum.... öyle Ideolojik seyler bir Müslümanin isi olmasa gerek.... Ne yazikki, insanlar hatta Aillelerin taaa icine kadar grmekte olan, bölünmelere tabiidir..... insanligin en büyük zaafida burda yatiyor |
|
|||
![]() Hangi cilgin bana zincir vuracakmis? Sasarim!
Kükremis sel gibiyim, bendimi cigner, asarim. Yirtarim daglari, enginlere sigmam, tasarim. Iste bu evrensel sözler bir Müslüman Türkün ruhunun güzelligini gösteriyor.... ne kadar ictenlikle ve ne kadar gercekci.... Tabii anlayana..... artik Cehalet dönemi kapanmistir.... bitmistir... TC devletini begenmeyen, orada yasamak zorunda degildir... Bizlerin bizleri sevmeyen ASI evlatlara ihtiyacimniz yok |