| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
atatürkcüleri hep böyle tahammülsüz ve müsamahasiz gösterdigin icin atatürke ve onu sevenlere en büyük zarar veren sen ve senin gibileri. ask_sehidi basörtüsüyle derdim yok diyorsun ama yillar önce burada üniversitelerde basörtüsü serbest olmasin diyenlerdendin. hic kimseyi ilgilendirmez kimin nasil giyindigi. ister mini giyer ister her tarafini örter. ister altini kapatir üstünü acar, ister altini acar üstünü kapatir. giysiden insanin inanip inanmadigini anlayamiyorsunuz. türkiye iran gibiydi ve tek tip insan ve yasaklardan daha yeni kurtuluyor. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Acikcasi beni cok ilgilendiriyor milletin nasil giyindigi ![]() Bu tarz benim diye Bir program yapmislar, Bir baktim kiyafetlerinden midem bulandi. Orda bazi tipler var, cöplük gibi bogazlarina incik cincik doldurmuslar. Böyle birinin eline degene elimi vurmam arkadas. Bir pizzaciya girdim, hamur yapan adamin yüzü piercingliydi. Icim bulandi almadan terk ettim. Özgürlük falan filan ama hijeniklik ve saglikta önemli. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ama cikip baska insanlara kendi tercihlerine karisip onlara yasak koyuyormusun? benimde degindigim fark bu, atatürkten baslayarak 2002ye kadar bu zihniyet insanlarin giyimine, inancina ve geleneklerine karismis ve yasaklar getirmis. ben yasaklara karsiyim, bireylerin tercihine karsi degilim. |
|
|||
|
|||
![]() Bu kin
Bu nefret Bu ülkeyi batıracak… Adım adım kaosa sürükleniyor Türkiye… ![]() |
|
||||
|
||||
![]() türk halki bu kin ve nefretten bikti,
son oy oranlarina bakinca terör-irkci ve fasist ittifakta olan chp, mhp ve hdp'nin toplam oyu Ak Parti'nin oyunun altinda. bu secimlerde halk yine sandikta bunlari tokatlayacak. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yandasin anketi böyle olur ancak.
![]() Maliye de oraya girdi mi? Onlari mükafatlandirmak icin yani ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
vergisini ödeyenler maliyeden korkmasin. maliye gelir denetler ve gider. genar son 10 yilda tahminleriyle hep kendisini kanitlamistir. |
|
|||
|
|||
![]() Hangi hayal aleminde yasadigini bilmiyorum, ama gercekler öyle degil. Senin gerceklerle genelde bir sorunun var. Bal bal demeyle bal olmaz. Ama bunlari sana burda kisadan anlatamam. Derinine de benim vaktim yok. Simdi bi is baglamam lazim. Hadi kolay gelsin. Sana Ankara'dan ve anasi aglayan memlektten selamlar..
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
herkes hayal aleminde yasamiyor. ben gercekte yasamayi tavsiye ederim. gercekler cokta kötü olsa onlarla yüzlesmeyi ögren. |