| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Kur"an-ý kerîmden kendi akli ile, kendi düsüncesi ve bilgisi ile ma"na cikaran kafirdir
hmmmmm o halde tüm insanlik kafirdir... cünkü herkes kendi kafasina ve kapasitesine göre yorum yapar.... Demek yandik hehehehe... |
|
|||
![]() nur eine EINZIGE ?????
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() "kaynak ise Kuranda gecmemesidir o.T. - eniskaya (31/05/2005 - 1:54)" demisti..
bu mantikla yola cikalimmi? hacen usagum, Kuranda Vaybee.de"deki sitede eniskaya nikle bir sahsin akli var, beyni var diyen ayet görebildinizmi? Ben sahsen rastlamadim! Nolucak simdi? O eniskaya denilenin bu mantikla simdi hem akilsiz hemde beyinsizmi oluyor? Ha bide su var, ben Kuranda söyle bir ayeti görmedim: Vaybee.de"de eniskaya nikli bir sahsin Kuran anlayisi en dogrusudur diye bir ayet gördünüzmü? Onun en büyük seriatci oldugunu söyleyen ayet gören varmi? Onun erkek oldugunu söylüyen ayet gören oldumu? Yada onun müslüman oldugunu anlatan bir ayet gören oldumu? SIMDI bu sahis müslüman degilmi? Erkek degilmi bu? Kendi mantigina göre olmamasi lagzim.. sizde onun mantigiyla bu sonuca variyormusunuz? |
|
|||
![]() göz önünde bulundurarak kendi görüsünü belirt bakalim...
Haaa dikkat etki kafir olmayasin..... es zum Heulen sowas |
|
|||
![]() ne beyin nede baska bir alanda yaklasabilir yada beni kücük düsürebilirsiniz....
Artik birakin böyle Amatörce baskasini fertig yapma denemelerini... bei mir stösßt Ihr bei sowas auf Granit... Resmen Mülümanliga yakismayan, akla mantiga yakismayan seydir senin yaptigin... Amatörce DINI anlamis olmandan kaynaklaniyor bunlar... ilimle bilgiyle güzel anlatimla ENis Üstadina yaklasamadigin icin.... belki rezili rüsvayi denemesiyle bir seyler kazanirim ve beni Forumdaki arkadaslar sever sayr düsüncesiyle bunlari yazdigin gün gibi acik.... Iftiranin, digerlerini karalama denemeleri bunlar.... benim 40 KM uzagimdan gecer bu gibi laflar.... Ich stehe über diesen DINGEN... senin seviyene geri inmemi beklmeiyorsundur herhalde.... ama sen yinede yaz ve icini dök... kolay degildir bilgi ve medeniyet yarismasi... ich weiss das all zu gut... Selam ENis |