Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 02.06.2005, 22:35
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard biraz saygili ve terbiyeli yazsan..

olmazmi???
madem yasin 33!
sonra niye küfür oluyor forumda diye sikayet ediyorsunuz
Alt 02.06.2005, 22:35
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard ne olmus ya..sizde elemeyi oynar..

elenirsiniz hahaahhaa

ha eleme ha sampiyonlar ligi..
bari orada 2 mac yenilip uefadada 2 may onayip yani sirf 4 yenilgi almis olursunuz
Alt 03.06.2005, 02:59
airdem

Standard Aslan hocasına kavuştu..

Hagi"nin ayrılması ile boşalan teknik direktörlük koltuğunun yeni sahibi olan Gerets, İstanbul"a geldi.. Büyük hedefleri olduğunu söyleyen Belçikalı hoca, "Dünyanın önemli markalarından birine geldiğimin farkındayım" dedi..

Galatasaray"da teknik direktörlük görevini üstlenecek olan Belçikalı çalıştırıcı Eric Gerets, İstanbul"a geldi.

Atatürk Havalimanı"nda, kulüp sportif direktörü Bülent Tulun tarafından karşılanan Gerets, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Medyanın kendisine gösterdiği ilgiden, Türkiye"de futbolun ne kadar önemli olduğunu anladığını kaydeden Gerets, ""Ben de bu heyecanla 2-3 yıl burada çalışacağıma inanıyorum. Türkiye"nin ve dünyanın önemli markalarından birine geldiğimin farkındayım. Galatasaray"ın başarılarına teknik heyetimle birlikte katkıda bulunmak istiyorum"" dedi.

Galatasaray"la anlaşmadan önce takımı çok yakından incelemediğini ve Avrupalı bir teknik adamın bilebileceği kadar bilgi sahibi olduğunu dile getiren Eric Gerets, ""Ama Galatasaray"ın seyircisini ve heyecanını çok iyi tanıyorum. Galatasaray"a karşı çok oynadım ve PSV Eindhoven"in başında da maç yönettim. Tribündeki taraftarların neler yapabileceğini çok iyi biliyorum. Tabii ki bazı oyuncuları da tanıyorum, ancak daha ayrıntılı bir inceleme yapmam lazım"" diye konuştu.

Gerets, sarı-kırmızılı taraftar ve camianın hedefleriyle kendi hedefinin aynı olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada, Belçikalı çalıştırıcıyı havalimanında karşılayan sportif direktör Bülen Tulun, Gerets"in yardımcıları konusunda düşündükleri isimler olduğunu, bu isimler netleştiğinde açıklayacaklarını söyledi.

Eric Gerets, Cuma günü başkan Özhan Canaydın"ın da yer alacağı bir törenle Florya Metin Oktay Tesisleri"nde resmi sözleşme imzalayacak.

Kaynak: ajansspor.com
Alt 03.06.2005, 03:00
airdem

Standard Emrah Galatasaray"da!

Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren ve bordo mavili ekiple anlaşamayan savunma oyuncusu Emrah Eren, Galatasaray ile anlaşmaya vardı.. Genç oyuncu Cuma günü imza atıyor..

Futbolcunun menajeri Haluk Canatar, Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun ile bu akşam bir görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü ile 3 yıllığına anlaştıklarını ifade eden Canatar, Emrah"ın yarın Florya Metin Oktay Tesisleri"nde sözleşme imzalayacağını kaydetti.

Emrah ise Trabzonspor"da çok güzel günler yaşadığını belirterek, ""Taraftar beni, ben de taraftarı çok seviyordum. Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Kısmet böyleymiş. Şimdi yeni takımım Galatasaray. Profesyonel bir futbolcu olarak bundan sonra Galatasaray"ın başarısı için mücadele vereceğim"" dedi.

Kaynak: ajansspor.com
Alt 03.06.2005, 08:34
Benutzerbild von berkkant
berkkant berkkant ist offline
Neuer Benutzer

Standard Efendim bize mi ne ????

Galatasaray in Avrupa da ne mal oldugunu mu gördünüz ????

Evet tüm Türkiye, Avrupa ve yetmedi Dünya ya bile gösterdik Avrupa da ne mal oldugumuzu !!!

Bir kere kardesim, Galatasaray, Türkiyenin Gururu olmus bir Takim. Avrupa da topladigi
puanlar sayesinde Sampiyonlar Ligi ne direk katilma imkani dogmustur Türk takimlarina,
bir iki sene önce Süperlig den 6 takimla katilmamizin sebebi, ve halen iki takimin
Sampiyonlar Ligine katilabilme imkanini yaratan yine Galatasaraydir.
2-3 senedir Galatasaray düsüste olabilir, ama bu Puanlar gitgide eriyor, nerde
yurdumun o büyüüüüüüüüükkkkk takimlari ?????
Biz yine yatip kalkip dua edelim ki, bir iki sene önce Anadolu takimlari
(Gaziantep, Genclerbirligi) basarili olup tamamen Ülke Puanlarimizin yok olmasini engelledi.

Üstelik Galatasaray Avrupa ve Dünya da Türkiyenin en ünlü Markasidir. Bunlar
Avrupa Kupalarinda yaptigimiz rezilliklerden mi kaynaklaniyor büyük Üstadim ????

Ayrica bu tür Kampanyalari, febe Sampiyonlar ligini kazansaydi, yani Liverpool un yerinde
olsaydi nasil karsilardiniz ???? Simdi egri oturun dogru konusun, bir Sampiyonlar Ligini
kazanan Liverpool mu hak etti Sampiyonlar Ligine katilmayi, yoksa adi sani duyulmamis,
Avrupa da hicbir basarisi olmayan bir febe mi katilmalidir ????

Anladin sen anladin.........!!!!!!
Alt 03.06.2005, 13:15
tarik21

Standard 33 yasindasin ama 33 yildan bir pay

alamamissin kendine...

Burada seviyeli sekilde düsünceni söyleyeceksen buyur, agresif ve seviyesiz yorumlarinla buradaki ortami bozmaya calisma!

ayrica söylediklerin sadece laf, arkasinda hic bir arguman yok...
Alt 03.06.2005, 15:37
unknown

Standard birsey degil:) o.T.

ohne Text
Alt 03.06.2005, 17:59
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard uefa 6Sye yakisir

zaten meraklisisiniz 100. yilinizda oynayin
Alt 03.06.2005, 22:05
unknown

Standard Artık FENERBAHÇE ve diğerleri var .Hala

neyi tartışıyoruz ?

Bazı renkdaşlarımız kabul etmese de geçen sene bjk yi bu sene 6s yi bitirdik . Bir tek tranzonspor rakip olmaya çalışabilir önümüzdeki bir kaç yılda .

Bu kadar şiddetle neyi tartışıyoruz anlayamıyorum .
Son 30 yılda almadığımız arka arkaya şampiyonluğu almışız . Gelecek bizim gözüküyor
6S nin yüzüncü yılı olmuş HÜZÜNCÜ yıl . Yaprak dökümü başlamış eziklerde ..
Jimnastik yine hurdalar peşinde ..

Her sene şampyon olmak ayrıca CL de oynamak demek , kulübe gelir demek , itibar demek .

Biraz da keyfini çıkarsak ...
Alt 03.06.2005, 22:14
unknown

Standard Bu yaz çookkk mutlu bir yaz olacak..

Şampiyonluk,Daum,Van Hooijdonk,transfer..Gündemi meşgul eden konular.
Çok güzel bir yaz yaşıyoruz taraftar olarak.
43 Yaşında bir Fenerbahçeli olarak,ikinci kez üst üste şampiyonluk yaşıyorum çok mutluyum da,sadece şampiyonluk değil bunun sebebi.
Bakıyorum ezelden rakibimiz olan diğer iki büyük klübe..
Birisi 100.yılında her alanda gerimizde kalmanın ezikliği ile sezonu kapamış,yeni teknik direktör arıyor ve büyük bir ihtimalle transfer yaparken çok zorlanmakla
kalmayacak elinden de gidenleri olacak..
Artık her tarafı dökülmekte olan bir stadta gelecek sezonu da oynayacak..Her branşta facia..
Diğeri de bu yıl sadece Fenerbahçe"yi yenmekle başarılı olduğuna kanaat getiriyor ve muhtemelen seneye de aynı amaç olacak hedefleri..

Ve Fenerbahçemiz..
100.yılına 2 yıl kala,muhteşem mabedini hemen hemen tamamlamış..
Peş peşe gelen iki şampiyonluk camiayı iyice havaya sokmuş..
Dünya yıldızları ile parlak bir takım oluşturulmuş..
İstikrar adına,büyük hedefler adına aynı hocayla 3.yıl devam kararı alınmış..
Altyapı üst yapı rakiplere fark atmış..
Dereağzında,Fikirtepede,Türkiyenin çok yerinde yeni Fenerbahçelileri yetiştirecek tohumlar atılmış..
Sadece futbolda değil,basketbolda da yüzlerce minik Fenerbahçeli yetiştirilmeye başlanmış..
Kulüp bütçesi rakiplerin hayal edemeyeceği rakamlara ulaşmış..

Bir Fenerbahçe taraftarı daha ne isteyebilir ki.."Yurtiçi başarılar bizi kesmez Avrupa lazım" diyenler bana kızmasın..
Avrupa"da 2-3 yılda hop diye başarı kazanılmasının çok zor olduğunu idrak etmiş bir insanım..

Bu yüzden bu yaz çooookkkk mutluyum..
Bu günleri gösterenlere,emeği geçenlere yürekten teşekkürler..

Evet,bu yaz..Çoookk mutlu bir yaz olacak...