| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() toroglunun söyledigi hersey dogru olmak zorunda degil.
Medyadakilerin fenerbahceden baska malzemeleri yok en cok fener rayting getiriyor ve fenerin elestirilmesi cok para kazandiriyor o yüzden fener agziyla kus tutsa bile medyanin cogunlugu elestirir bu heb böyle oldu ve böyle olacak. |
|
||||
![]() bjk ile kadiköyde öynanan macta hakem hatasi yoktu ama ligin ilk yarisi inönüdeki macta kasti hakem hatasi vardi carew topsuz alande hakemin 20 santim önünde hoojdonkun topuguna basmisti birde oyundan cikarken herkesin gözü önünde hoojdonka tokat atmisti ve bunu dört hakemde gördü. Normalde carewin iki kere kirmizi almasi gerekirdi ama hooidonk itirazdan dolayi sari kart gördü.
o macta hakemin niyeti belliydi. simdi sen gelip tokatin sidetini söyleyeceksin. ben o yüz den hazirlikli davraniyorum. tokatin siddeti önemli degil sportmenlige aykiri olan bir davranis ve kirmizi kart gerektirir. tabiki sen ard niyetli oldugun icin bunlari görmiyeceksin. |
|
||||
![]() Baki yorum herkesi (özelikle bjkli, tsli ve gsli arkadaslarimizi) Fenerin Sampiyonlarligine katimasi derdi sarmis.
Cogu hemfikir olarak diyorki fb clye eleme ile katilirsa elemeyi gecemez ve fb clye katilirsa basarisiz olur. Yapmayin be halbuki fb simdiye kadar dört kere clye katilmisti (hepside Sampiyon oldugu seneler). 1.sinde kere önelemeyi gecip 7 (o zaman en cok puan toplayan türk takimi olmustu) puan toplayarak ücüncü oldu 2.sinde önelemeyi gecip 0 puanla dördüncü olmustu 3. önlemeyi gecemeyip uefaya gitmisti 4. ön elemesiz katilip 9 puan (galiba trnin clde bir sezonda en cok puan toplayan takimi oldu) ücüncü oldu. Yani teorik olarak bakilirsa fener clde elemeyi gece bilir (bence gecer) ve basarili olabilir (bence olur) biraz geriye bakarsaniz clde 9 puan toplayan takim tur atlamistir genelikle. fbnin tur atlamamasi bir talihsizliktir bence prag MenUdan üc puan alabilseydi fener rihat gecerdi. Anlamadigim sey tsli ve bjklilerin feneri elestirmeleri. Acaba bjk ve ts clde basarili oldularmi bizmi görmedik hayret. Bence forumdaki gs-, bjk-, ve tsliler fenerin sampiyonlugunu kiskandiklarindan ve konusacak baska konu bulamadiklarindan fbyi karalamaya calisiyorlar. Ne dersiniz? |
|
||||
![]() her sene bildigim fener basinin pohpohlamasi ile, federasyon öpücükleri ile bide süper hakem atanmalari ile ligi götürdümü, avrupayi feth edecek falan filan yazilir. her senede realite yüzlerine vurur.
gecen sezon 9 puan alinca kacirdik demekde abez. ahi gitmis vahi kalmis bir Pragi zoru zoruna yenmekle birsey yaptik zanetmekte tuhaf, gerci tirana zaferi ile esdeger tarihinizde yazar artik. sonra vay prag ManUdan puan alsaymis o zaman fener gecermis, ManU o zaman sanki bebelerini oynatirdi size karsi. bide fener 4 kere katildi CLe diyip sanki 4 kere elinde o firsatmis gibi aktarmakta bir baska marifet. 2 kez de ön elemeyi gecememek var fenerin tarihinde. ah bi fenerin öneleme oynama karari ciksaydida görürdüm ben sizi o zaman. Inter ManU v.s. sizi hasalat edip cup UEFA kupasina ordanda 3. turu görmeden cup eve. gecen sene grubunuza Prag gibi dandik takimi düserek UEFAya katilmayi garantilediniz. oda belkide en kolay UEFA senesiydi, orda bile Allahin Zaragozasini gecemediniz. bizim mirasi bol keseden harcadiniz, sayenizde bir sonraki sene 3 takim sadece gidecek avrupaya. Avrupa öyle bizim lige benzemez, ne MHK, ne federasyon nede basin bir bok yardim edemez size. |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() lat
|
|
|||
![]() 27 Mayıs 20:00 Konya - F.Bahçe 0-10000000
28 Mayıs 16:30 A.Sebat - Beşiktaş 1-4 28 Mayıs 16:30 Malatya - Sakarya 1-1 28 Mayıs 16:30 Kayseri - B.Ş. Ankara 0-0 28 Mayıs 16:30 G.Birliği - G.Antep 2-1 28 Mayıs 16:30 Ç.Rize - A.Gücü 1-0 28 Mayıs 16:30 Samsun - D.Bakır 2-1 28 Mayıs 19:00 İstanbul - Trabzon 0-3 28 Mayıs 19:00 G.Saray - Denizli 2-0 |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Sámpiyonlar liginden en basarili takim galatasaray...zamaninda 11 puan alip ceyrek finale gecdi..
fenerin neyini kiskanalim??? sampiyon her sene denisiyor..önemli olan avrupada basarili olmak..bunu herkes istiyor...simdi gecen sene fener alisik degil dediniz..bakalim bu sene ne olacak... yine bir neden bulursunuz... 9 puana gelince.... elendikden sonra 15 puan al...neye yararki?? önemli olan turu gecmek was fener erreicht sehen wir ja in den monaten... |