| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() viel glück
|
|
|||
|
|||
![]() 5 kupa daha kazanin,,tarfatarin cogu yine gelmez size
![]() 10 kupa da beraberlik 20 kupa da öne varirsiniz usul usul.... bei stagnation aber kommt es zum stillstand ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() (o:
|
|
|||
|
|||
![]() cünkü das ist meine "bestimmung" hehe
neo korur beni biliyorum ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ich werde kämpfen
und meine "rüstung" anziehen,,,ein fener schal bringt den "feind" nur dazu mich als eines ihrer anhänger anzusehen,,,denn dort wo sie herkommen,nennt man sie "the blues"..und wir sind das ja auch wie du weißt...Wir tragen auch blau...ich werden mit einem 6alatasaray atlet ankommen,,dann werd ich auch begrüßt werde rufen ,,, arsenal arsenal arsenal... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() oley !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ,,knapp,aber du packst dat
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Evet arkadaslar, Chelsea maalesef rövansi aldi ve Spartaninda Lazioyu son sanide yenmesiyle, Uefa ya kaldik.
Üzgünüm ama saglik olsun diyorum. Macta gidisat iyiydi bence, taaki Yasin o basit hatayi yapana kadar. Golden sonra, her Türk takiminda oldugu gibi, moraller gitti, ve mac o an bitmisti. Pozisyonlari degerlendiremedik. Sans meseleside var tabii. Sparta son anda golü bulmasi mesela. Uzun lafin kisasi, büyük balik kacti ama en azindan Uefa"da devam edebilecegiz. Tüm destekleyenlerden tesekkür ediyorum ve yarinki R. Sociedad - Galatasaray macinda, Cimboma canigönülden basarilar diliyorum! Insallah yener ve üst tura cikarlar. Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() Keinen Marathongucker;-)
|