| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ya vardir ya yoktur.... var ise yöle bizde ögrenelim bakalim karsimizdaki adam kimdir diye....
Hör auf hgier kleinkaretig zu wirken... es ist voll öde... kein Wunder das euch niemand auf der Welt mag.... Sen simdi demek Allahini tnimiyorsun ki DINI varmis yokmu bilesin.... UND SCHON WIDER HABE ICH GESIGT..... Allahtan sizler gibi degilim... |
|
|||
![]() Müslümanmis..... ama benim ALLHIMIN DINI yoktur... ama benim icin yani Müminler icin Kurandaki Islam dinini öngörmüs.. yani bizleri düsünerek...
Ve bizim anlayisimizla Allahimiz DINSIDIR... cünkü Allahtir ezeli ve ebedi olan... o halde ondan baskasi var ve yok olmadigi icin, kimse ona DIN veremez..... Allah üstü güc yaratmis olursunuz... yani Allahinda Allahi var gibi SAFSATA Olay bu kadar basittir............ VE ALLAH canimi alsinki, sizler gidin Camiide bir deyin bakalim Allahin DINI olmadigini.... dann kerigt Ihr mit Sicherheit paar auf die Fresse von den Leuten... die weit aus Dümmer sind als ein Kind |
|
|||
![]() sen neden Hiristiyanlarin mükafatlarini onlara vermiyorsun ???
Ali-Imran 114-115... neden Ehli-Kitapdakileri bir tutuyorsun.... Kuran ise tüm eli kitabi ve Müslümanlari bir tutmuyor.... aralarindaki iyileri ayiriyor... Sen ise tümünü cehenneme sokacakmissin.... ve ayni zamandada Hadis yokken Hadisi DIn yapmissin... Kuranin Sünnet kavrami farkli iken.. sn ilavelerde bulunmussun... Kurandaki DINI binbir fikraya bölmüssün.... Hani dostum... neresi oru senin DIninin ??? A dan Z ye karisik hal almis... Ve birde Allahinin DINI varmisi senin... cok enteressant... 2 ci bir Allah üstü Allahta meydana cikti... voll Geil... acayip bri Reli |
|
|||
![]() var olan bir sey kanitlanir...
Ben sana desemki 1+1=2 dir... ve Ayetle kanitla.... NAH kanitlarsin Dedigim gibi en basiti Bakara 62 sen neden Hiristiyanlarin mükafatlarini onlara vermiyorsun ??? Ali-Imran 114-115... neden Ehli-Kitapdakileri bir tutuyorsun.... Kuran ise tüm eli kitabi ve Müslümanlari bir tutmuyor.... aralarindaki iyileri ayiriyor... Sen ise tümünü cehenneme sokacakmissin.... ve ayni zamandada Hadis yokken Hadisi DIn yapmissin... Kuranin Sünnet kavrami farkli iken.. sn ilavelerde bulunmussun... Kurandaki DINI binbir fikraya bölmüssün.... Hani dostum... neresi oru senin DIninin ??? A dan Z ye karisik hal almis... Ve birde Allahinin DINI varmisi senin... cok enteressant... 2 ci bir Allah üstü Allahta meydana cikti... voll Geil... acayip bir Religion... da lacht sich sogar ALLAH Schrott |