| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() güzellikten, Musikiden, Medeniyetten ne anlarlar...
Bunlar ancak karidan kizdan anlarlar.... yani ilkel ARAP toplumlari gibi.... yallah el Arabi Cahiliyet |
|
|||
![]() Sen beni aydinlatacaksin....
Benim Allahimin DINI yok.... senin Allahinin DINI varmi ??? Varsa kim cizmis o cizgiyi onun icin.... ??? Anlat bakalim yaw |
|
|||
![]() aranizda bir fark yokki.....
Bence sizlerde Kurani resmen deforme etmissiniz.. ayni Hiristiyanlar gibi |
|
||||
![]() Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) sadece yasadigi o zaman icin gönderildi, o ölünce ona uymayin, onun dediklerini sadece hayati boyunca uygulayin o sözler sadece o zaman icin gecerli olacagi nerde yaziyor? onun tavsiyelerini hayati bitince birabilecekleri nerde yaziyor?
YAZMIYORSA, o zaman onu itaat edin diyen ayetler, onun dediklerinin onun keyfine göre olmadigini söyliyen ve benzeri ayetlerin bize EMRETTIGI itaati, peygamberimizin (s.a.v.) sözlerine (HADISLERE) uymayi bize EMREDEN ayetler halen gecerli degilmi? DEGILSE onun sözleri o ölünce gecersiz oldugunu söyleyen ayetler gösterin!! |
|
|||
![]() kisa yoldan Allaha calim atmak icin yapiyorlar....
Niyetle alakasi yok... cünkü ilser öyle niyete bagli olsa... o halde kerhaneye git ve iyi niyet icin Zina yap... Yada disariya yiplak cik... yada ciplak namaz kil falan filan... Iyi niyet ugruna yalan söyle adam vur usw... Nasil oluyormus bu sizin iyi niyet anlamadim gitti... acayibim dimi |
|
||||
![]() !!!!
Kuranda nerede yaziyormus bakayim Türk ile Kürdü bir birine düsürün diye?? Türkler irkcilik yapsin diye nerde emir varmis? Bu irk o irktan daha üstündür diyen ayetleri gösterin bana!!! Hani sadece Kuran sizin kaynaginizya!!! Gösteremiyecekseniz OZAMAN BIRAKIN bu pis huyunuzu, birakin yani su irkci tutumunuzu!!! |