| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Buschrokistan diye umtaufen etmede fayda var... hehe
|
|
|||
![]() iyorsun...
Hic bilenle bilmeyen bir olurmu (Kurani Kerim) Olmaz ya tabi birisi insan birisi hayvan öyleyse denilen yüzkarasindan |
|
|||
![]() inan Coole sprüche yapmak hikaye basmak cok cok kolay...
Adamlara Allahin DIni yoktur dedim... ama anlamiyorlarki.. zannediyorlarki, Allahta Msülümandir..... ich lach mich voll Schrott über die yaw |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() o yüzden laflarin arkasina gizlenen gercek anlamda Müslüman olamaz...
O yüzden Bakara 62, Maide 69 ve Ali-Imran 113-115 Ayetleri olayi acikliyor... Cennetlik olmak icin Müslümanlik kelimesine ihtiyac yok... kaldiki diger Resüllerin hic biride Müslümanlik kelimesini kullanmamistir... Demekki lafla Müslüman olunmuyor |
|
|||
![]() senin Seriatini ben kabul etmiyorum.....
Hatta seni Kurandaki DINDEn saymiyorum.... VE ben kendime Müslümanim diyorum... simdi ne yapcaksin ?????? Hadi söyle... gercek yüzünüzü taniyalim... hangi evrensel hakkimi elimden alacaksin ????? Kimsin sen yahu... asalaetin nedir... ?? Kariyerin egitim seviyen nedir ???? Kuran uzmanimisin.. Ilahiyatci Profmusun...nesin yaw ??? Yoksa MÜRIDMISIN... DINI bile agzina alip pisletensin... baska bir sey degil.... Laiklik iste bizleri sizler gibi DIN disi SAFSATACILARDAN koruyan medeni bir mekanizmadir... Seriat ariyorsan ENIS ABinin beynindeki SERIAT kavrami sizlerinkinden milyar kat daha faydali ve gercekcidir.... Ben bu kadar yil kendimi gelistirp medeni insan olmya adayken, CAHILLERIN seviyesine inmam... ben sizlere benzeyecegime SIZLER BANA BENZEYIN... |