| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ancak Alimler.. yani yasar Hoca gibiler sayesinde DINI anladigim icin, ben tüm insanligi severim... elbet Resülüde...
Allahi sevmek olayi yok aslinda.. zaten bir parcasiyiz... onu hissedip huzur duyup zikretmek gerek... Ben Allahi ve DINi ve Resülü Yasar Hoca sayesinde tanidim... Bende emegi coktur o adamin...... |
|
|||
![]() Kuranda Sex Stellunglar yada Matematikte yazmaz...
Kuranda tabanca yapilmasida yazmaz.... O yüpzden senin dedigin SAFSATADA Kuranda yazmaz Kuran nedir sen onu kavrayamamissinki..... tabi senin icin Kuranda her sey yazar saniyorsun |
|
|||
![]() ar Alimdir.....
Süleyman Ates olsun Yasar Hoca yada Hüseyin Hoca.... bunlar gercekten DINI kavramis ve bütünlesmis insanlardir... Kader olayi yoktur.... Insan kendi kaderini kendisi cizer... Camdan assagi atla ondan sonra kader de..... Ancak Allahi kandirisiniz... Viel Spaß bei dem versuch |
|
|||
![]() iste senin kalin olmadigi icin... sen Mürid ve bizler Müslüman olmusuz....
Akli olmayan ne decek DINi ne edecek payari pulu... Ver eline bir hayat kadinini, diger eiline bir kavali calsin atlasin dursun.... |
|
|||
![]() ancak Vahyedilnele tahmin edebilir... yani Vahyedilenin disinda bir bilgileri yoktur
|
|
|||
![]() Evet o ve onun kalitesindeki Hocalar uyaricidir
|
|
|||
![]() cünkü hic biri DIN degildir.....
Mezhebi DIN yapanlar, asli ile DINden anlamayanlardir |
|
|||
![]() 1.) Akil her seyden evvel gelir ve her seyden sonra gelir....
Akli olmay DINi olmaz.. olamaz... cünkü DINI anlamak cin Sünnetullahtan gelen insanoglunun akla ihtiyaci vardir..... AKLI OLMAYAN DELIDIR... yani özürlüdür... o halde Semavi DINLerde ihtiyaci yoktur.... CÜNKÜ ANLAMAZ....... O yüzden Akil herseyden evvel gelir... karaborsa DELILER bir seye inanir 2.) Allah ve Resül sevgisi nasil gelisir..... Allah ve Resül sevgisi... ancak ve ancak.. akli olan ve kullanmasini bilen kisiler tarafindan, arastirmalar sonucu gelisir... Nedir bu arastirmalar... ??? Semavi Dinler arastirmasi... Kuran arastirmasi ve Sosyo-Kültürel arastirmalari sonucu... aklinin kapasitesinin el verdigi cercevede DINI anlar, Allahi ve Resülü tanir.... Dikkatinizi cekerim... KAPASITE geregi taniyabilir.... nicht mehr... kapasitesi yetmiyorsa bir noktada kalir.... Demekki yine DELILER karaborsa Allahi ve Resülü seviyoruz derler..... Sen neyi seviyorsun... bir arastirdinmi hic....??? Nerin aber ich bin Moslem.. ben seviyorum..... Aklini calistrir... kimseyi kandirmaya kalkma... ilk önce Allah kavrami ne anlama geldigini ögren ondan sonra seviyorum de.... |
|
|||
![]() ne olacak simdi ????
Hehehehe |
|
|||
![]() Kann mir jemand was über den Unterschied zwischen Sunniten und Siiten sagen?
|