| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Man sieht, dass du keine Ahnung vom Islam hast´, sondern nur einige Klassen ansprichst, die sich als Muslime bezeichnen!!! Frauen sind gleich wie Männer im Islam!!! Herkes hayat bi Halife olarak gelmistir diyor Kur´an-i Kerim!!! Sadece Erkekler demiyor...
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() hayvanlardan farkimiz var degilmi ?
|
|
|||
|
|||
![]() meramimi tam anlatamadim galiba dayioglu..
hadiseyi bir daha netlestireyim: -simdi sen benim de ayni senin gibi düsündügümü,yani islami ve kurani mutlak bir gercek, yani dindar kardeslerimizin deyimiyle mutlak "hakikat" olarak gördügümü düsünüyorsun,ve dolayisiyla beni widersprüclich buluyosun.. iste bu isin püf noktasi; müslüman arkadaslar kuranin hayati ve insani, gecmis ve gelecegi tüm yönleriyle aciklayacagina inaniyorlar..tamam olay burda kalsa iyidir..cagdas memleketlerde düsünce ve inanc özgürlügü var..ama olay bunu asiyor: söyle ki; müslüman kardeslerim bu defada söyle bir akil yürütme yapiyor:" madem islam ve kuran tüm insanliga gönderilen bir rehber,klavuz ve dogrular sistemi, o zaman kuran tüm insanlik icin en iyisidir..yani bir hristiyan icin de bir dinsiz icinde kuranin önerdigi yol en iyisidir..iste cikmaziniz da bu noktada; cünkü hristiyanin bambaska düsündügünü,hele hele hic bir dine inanmayanlarin bambaska düsündügünün sizler es geciyosunuz..onun icin benden bir sey anlamadigini söylüyorsun..sen kuranin icinden cikamiyosun,ben se hadiseye kuranin da bibelin de disindan bakiyorum.. -iste müslümanlarin bu nedenle demokrasi ile büyük problemleri var..öyle ya sen kuranin veya dinin dogrularinin benim icin de iyi olmasindan hareket ettigin icin benim fikrimin senin icin hic bir önemi olmuyor..bu zihniyet ise demokrasi ile bagdasmaz.. saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() Namaz kilmayi bile dogru dürüst beceremiyoruz, sanki yavas yavas kildigimizda birsey olur.
Hic farkina vardiniz mi bilmem, ama Namazdaki hareketler hangi hayvanin hareketlerine benziyor ??? Söylim ... mesela tavuklar her seferde yerden birsey yedikleri zaman bizim namazda secdeye egilmemize benziyor, yada rüküye inerken ayni flamengolarin öne egilmelerine benziyor. farkina varmiyoruz ama sadece biz insanlar ibadet etmiyoruz ve bazen kücük gördügümüz hayvanlardan bile farkimiz olmuyor. Neyi nasil ypdigimiza dikkat edelim, namazin kilinma tarzini da! Hadi eyvallah Fatih |
|
||||
|
||||
![]() ilk önce Insan olmayi basarmamiz gerekiyor.
|
|
||||
|
||||
![]() Das waren die ersten Sätze die man so im Latein hört
![]() und was sagt uns das ??? Das alles was von den Menschen kommt eine Lücke hat, einen Fehler besitzt. Wie kannst du etwas Göttliches mit etwas Menschlichem gleich stellen und sie sogar vergleichen ??? |
|
|||
|
|||
![]() aber du bestätigst meine thesen immer wieder,indem du die möglichkeit ausschließt,dass es diejenigen geben könen,die nicht was göttliches glauben!
|
|
||||
|
||||
![]() gegenüber jedem Menschen tolerant zu sein, egal welcher Herkunft, welcher rasse, welcher religion und welcher hautfarbe, den im Islam sind alle Menschen gleich und alle ein teil von Allah und nur Allah weiss die werte und den jeweilige Menschen zu schätzen.
Wie kannst du sagen dass ich oder dayioglu bei unseren äußerungen nur auf den Koran beschränkt sind ??? wo du doch uns gar nicht kennst. |
|
|||
|
|||
![]() du bist nicht allein..alle müslimen sind nicht in der Lage,diese tatsache zu sehen.
|