| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() sen trabzonlusun... git hamsilerine.. besiktas sadece besiktaslilarindir.. sizin bizim takimimizi tutmanizi bile istemiyorum
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() aber wie ihr febes immer sagt, BEKLEYIN SIMDI FEBENIN ZAMANI GELDI, das hören wir uns schon seit jahren an und ändern tut sich nix *hehe*
ihr schafft das schon noch koc, elefanten können ja auch fliegen also ;o) |
|
||||
![]() Haber gayet normal ama gülmem geldi sonunda
;-) Hesap yapmayi biliyormusunuz ? Bir hesaplayin bakiyim 8 + 7 = 0 + 2 = Besiktasin Fenerbahce"ye karsi avantaji ne imis be :-)))) ... ja ja die türkische Sprache ;-) *** En Yıldırım Demirören Beşiktaş ile F.Bahçe arasındaki derbi rekabeti başkanlar arasında da yaşanıyor. Beşiktaş, Yıldırım Demirören başkanlığında yaptığı tek F.Bahçe derbisini 2-1 kazandı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise, başkanlığı döneminde Beşiktaş ile yapılan 17 maçta 8 mağlubiyet, 7 yenilgi, 2 de beraberlik aldı. *** |
|
||||
![]() Simdiye kadar tek Fenerbahce"min maclarini seyretmekle...
Böylece ne kadar öbürlerinin ezici yendiklerini görüyorum hehehhehehehe Ama tabiiki sonunda netice önemli ... kim kac tane gol atabilirmis, kacirirmis önemli degil. |
|
|||
![]() ne beni nede Rest der Welti baglar....
Tapun yok.. seninde malin degil.. Baskanida falan degilsin... also somit hat sich die Diskussion erledigt |
|
|||
![]() Odsettim yatmaz insallah
|
|
|||
![]() ohne Text
|