| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ayni beyaaaaa
kardesim bana herseyde ama bu dünya calismak birseye yariyor deme. ben 39 yasimdayim. esasinda daha önce emekli olcaktim. yanlis yatirim yaptim. beklemem lazim oldu. insana okadar para lazim degil, ama insan galaxy tabmis, arabaymis, avratmis diye ugrasirsa tabi birsey kalmaz. sükrüüü, minamlizm bizim isimizdir. baksana levos, evlendikten sonra hic zamani olmuyor. karisi pantolonu giymis ona para getir emir leri veriyor. foruma yazma yasakligi yemistir. sükrüü, evlenmemek bizim isimizdir. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Billy dostum aslinda ben niye evlenirim biliyormusun? Coluklu cocuklu güzel bir ailenin verecegi ortam kadar güzel bir sey yokta ondan! Kein Bock mehr auf Verhütungssex und kein Bock mehr meine Lebenszeit ohne Sinn und Verstand verstreichen zu lassen. Yalan dünya yarsiz olmuyor be kardes. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() levos ne yapiyon beyaaaa?
kardesim bana hersey de ama kendimden usandim deme. diyom ya kendine problem yarattin. cocukmus. kardesim bana herseyde ama cocuk deme. bu cagda cocuk mocuk mu yapilir? cocugun karsina dallas gibi bi sonderschüler cikarsa ne yapacak. daha bin yasam dolduracak sanat felan filan var dünyada. gerci 50 den sonra yasamin bi anlami kalmiyor zaten daha öncede yoktu ama onun icin cildirmis birseye baslaman yanlis. yok cocuk varmis beni sevecekmis. ya abi, bana hersey de ama dogmamis cocugun sevgisine muhtacim deme. off be benim abiyim de öyle seylere kandi. rezalet. off ya yapmayin ya. adam olun cocuk yapmayin beyaaaaa. sükrüüü, akilli olmak bizim isimizdir. levos bosuna is cikartma beyaaa. biraz sanat yap. karaoke yap, kondomsuz yap, birseyler ögren, istruman ögren, dans ögren, nebiliyim adam ol iste beyaaaaa pantolonunu indirtme, beyaaaaa |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Sonra gün geldi Hacibektas ilcesinde Haci-Bektas-i Veli'nin Makalatini ve Kerbela'da Muaviye oglu Yezit'in ordusuna karsi savasirken sehit düsen Hz. Ali'nin oglu ve Hz. Muhammet'in torunu olan Imam Hüseyin'nin torunu Imam Cafer'nin buyugru kitabini (İMAM CAFER BUYRUĞU) okumustum. Bende öze dönüs süreci baslamisti. Köydeki günler aklima gelmisti) Dedem beni ne zor sartlar altinda büyütmeye calisti, ondan ögrendigim bir seyi burda sana da ögretmeye calisiyorum nacizhane fikirimle.. Fakir olmak demek sevgisiz olmak demek degil. O günlerde yedigim bir kaymakli dürümün tadini bugün Hilton'da bes yildizli restoranlarda bulamiyorum. Ve günün birisinde anneanmmi görmüstüm rüyamda. Bana dedi ki sen hic görmedigin ölmüs dayina benziyorsun, oglun olursa adini Aziz koy demisti. Uyandim gördügüm rüya degildi sanki baska bir sey idi. Bir oglum olursa hem Allah'in bir adi olan ve hemde ölmüs dayimin adini olan Aziz adini verecegim. Bu dünya söyle böyle muhabettlerine gelince.. Dünya hic bir zaman güllük gülistanlik degildir. Alisagelen tablo her zaman, savaslar, kavgalar, acilik, sefalet, göcler vesaire idi. Aman insanlar umutlarini yitirmedirler.. Seven ve sevilen insan her zaman umutlu olur. Kiyamet gününden bir gün önce bile bir fidan diker. Dünya dedigin zaten üc günlüktür dördüncü günü yotkur.... Önemli olan gercek sevecegin birisini bulup onunla hayatini paylasmaktir. O paylasimin bir sonucu da zaten insallah cocuktur... Hz. Ali efendimiz bak ne diyor:"Hersey verdikce azalir, ancak sevgi verdikce cogalir" Ondan sev, sevil bu dünya kimseye kalmaz.. Bi de ne diyecektim. Henüz dügün mügün yok, öyle de gözükmüyor dogrusu ![]() Vur davulcu vur davula güm güm gümlesin diley, kiz oglani sevmis dünya mali neylesin ![]() Halay cekmesini ve oyun oynamasini biliyormusun? ![]() Geändert von Der_Levantiner (07.09.2012 um 13:22 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bana hersey de ama kirkindan sonra akillandim deme. kirkindan sonra seni sadece tenesir akillandirir ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() levos napiyon beyaaaaa,
ne oldu? kizlan anlasamadinmi? ben halay felan bilirim, cünkü halay cekmek bizim isimizdirdi. aba biraktim bu isler. bende istem spiritullestim. insan yasaminda bir insani sevmeli oda kendisidir. gerisi rüyadir. abi bana hersey de ama rüyamda anneannemi gördüm deme. levos, beyaaaa. kizildereliler gibi abuk subuk hikayeler anlatiyorsun. tamam türkler sicak olabiliyor felan filan. ama ise yaramiyor. adam durmadan is cikartiyor. ben dügüne, cenazeye felan karsiyim. basit islerden is yapiyorlar adama. adam öldüyse öldü beyaaaa. dügünmüs bir ton masraf yapiyorlar. yasam paylasmaymis. kadinlar erkeklerin neresini anliyacakta paylasacak. ancak erkegin kazandigi parayi paylasir onu hepsini. hz aliymis veliymis nebilim neymis. kardesim bana hersey de ama hikaye deme. baksana dünya insanlar birbirine giriyor. suriye bitti. sudi aribaistan rezalet. heryerde rezalet. insanlar neyapiyor? dügünmüs, dürümmüs, hava atmakmis nebiyim neymis dedikoduymuslan ugrasiyorlar. böyle dünyay cocuk degil bomba atacaksin. erdogan assada zamaninda deseydiya, assad ezme insanlari cay yap. aynisi sudi arabistandada yapsaya. ulan seyhler salakligi birak cay yap deseye ya. sükrüüüüü, atombombanin dügmesi nerde. sürkrüü dünyayi yok etmek bizim isimizdir |
|
|||
|
|||
![]() Um bei dem thema zu bleiben.. manche leute sollten nicht wiedergeboren werden. :-)
|
|
||||
|
||||
![]() @Billy
ne yapıyım kardeş ben öncelleri kizil kommunistlerin önde gidenlerindendim. Din, iman Allah kitap kelimelerini duyunca karsımdakini acıyarak cahil, aydınlatılması gereken bi zavallı olarak görürdüm. Ama gün geldi Molla olan ve arapca bilen bir büyük dedemin olduğunu ögrendim. Derken bir takım şeyler oldu ve bunlar benim inanc komumu yeniden değgerlendirmeme vesile oldu. Bu konuyu başka bir zaman sağlıklı bir şekilde tartışırız dilersen.. Bana sorarsan senin durumun çok vahim. Eninde sonunda üc cocuklu bir ailen olacak senin. Demedi deme ![]() ![]() Assad'a, Iran'a, Türkiye'ye gelince, Allah sonumuzu hayır eylesin ve bizi bu ortadoğu virüsünden korusun. O bataklığa bi giren bir daha cıkamıyor. Ve bizim süper zeka başbakan ful gaz o istikamete doğru ilerliyor.. Bunları da ayrıntılı bi şekilde konuşuruz. İnsan sırf bir yığın et ve kemik parçası olduğunu sanmıyorum.. Bunları da sonra görüşürüz. Kardeş annem bana 'damardan nağmler' yapıyor, dünya gözüyle oğlundan torun görmek istiyor. Annemi de kıramıyorum ve beni bi merak sardı. Benden gelen nasil olacak diye. Sırf bu merağı gidermek için bile cocuk yapılır değil mi ama ![]() Hadi iyi akşamlar dilerim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mach dir mal da keine Gedanken, hier hat jeder nur einen Schuss frei, keiner kommt nochmals auf die Welt.. Wenn's vorbei ist, dann ist es vorbei..
|