| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Beraberlikte bile bence FB garantilemis gibi olur!
|
|
|||
![]() Bunu söyleyenlerin Allah belasini verecektir!
Hep dedik, yine diyoruz: Gecen sezon oyunlar oynanmistir! Papila Besiktasli oyunculari asagiyalarcasina davranip, olur olmaz kartlar vermistir! Otorite Papila sirf Besiktasli oyunculara otorite olmustur ve sirf o macta! Bu sezon yönettigi maclari ortada. GS-FB macinda Papila neden Ayhani atmadi? GS-TS macinda neden Hasan Sasi atmadi, Ayhani atmadi? Neden Conceicaoyu atmadi?? Evet bayanlar beyler. Besiktaslilara kacan sampiyonluk icin kendinizi Papila ile avutun diyenlere en iyi cavabi yine Papila veriyor! |
|
|||
![]() adamin asabini bozmaya basladi agir agir!
herif ne istiyor ya? kafasina göre baskalarinin gb sine yazi yazma hakkini nerden buluyor?????? |
|
|||
![]() arkadaslar, cok iyi hatirliyorum, dün hagi ve yönetimi istifaya cagiran bir grup taraftar, gecen sezonda "imparator terimi" istifaya cagirmamismiydi?????
bu ne nankörlük! ben galatasarayi seviyorum ama taraftarin yaptigi sey hos degildi! ne yani, bu bir derbi kardesim, cimbom sansi degerlendiremedi, trabzon degelendi, bu bir herhangi bir mac degildi! trabzon yaristan kopmamak icin oynadi, galatasaray da sampiyonluktan kopmamak icin oynadi!stressli ve zor bir macti. olur öyle seyler. hemen hagiyi istifaya cagirmak olurmu, gecen yil terimi istifaya cagirip, "I love you hagi " tezahürati yapanlar bunlar... galaasaray yenildi ama taraftarin görevi degilmi, böyle kötü günde takimina daha cok destek vermek???? iyi günde herkes destekler! fenerbahcenin gelecek haftalarda kolay kolay kaybedecegini sanmiyorum ama ne olursa olsun, ya hagi ligin sonuna kadar bir sürpriz olupta galatasarayi sampiyon yaparsa????? ozaman yönetim ve hagiyi istifaya cagiranlarin yüzlerini görmek isterdim, acaba kizaracakmi diye! |
|
|||
![]() bu yazdiklarin tamamda yani herkesi ayni kefeye atman zaten senin tolerans ve iyilikten birtek sey anlamadigini gösteriyor!
ihr alle nicht cümlesini kafanda düsün tekrar! buraya herkes kendi kafasinca abuk subuk seyler yazsaydi kan götürürdü ortaligi! |
|
|||
![]() her bjk, ts ve gs nin birer tane derbisi kaldi, ama fenerbahcenin daha üc derbisi var yani diger üc takimla karsilasacak teker teker.bu demektir ki takim icinde daha cok stress yorgunluk gerginlik meydana gelecek.
üc tane büyük takima karsi oynayacaginin farkinda olan oyuncular, daha cok genc oyuncular kafalarinda ister istemez sorun yapacaklar yani hata yapmamaliyim gibi seyler ve bunlar insani daha cok hataya sürecektir. bakalim ne olacak, cok zevkli bir lig sonu yasayacagiz. |