| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ***
Kazim Kanat ("kanatli Kazim" *fg*)/SABAH Gökdeniz Karadeniz Hatırlatayım efendim... Avni Aker"de Galatasaray, Trabzonspor"u yenmişti. Maç bitiminde Gökdeniz Karadeniz ne diyordu? -"Onlar da 100. yılda görecekler!.." Karadeniz şunu demek istiyordu: Galatasaray bizi yenerek şampiyonluğumuzu engelledi. Biz de 100. yıllarında onları yeneceğiz... Buyurun efendim... İşte o gün geldi. Söylediğini yap Karadeniz! *** |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ama kadiköyde dedigini gerceklestirecek......
Na wie fändest du das ???......... Cool neee Buna iste Ulusal ittifak denir... |
|
|||
![]() nicht aus.....
Sen Futbolun bir oyun oldugunu her zaman unutuyorsun... gönlümüz her zaman hak edenin yanindadir... öyle ölürcesine koste es was es wolle diye bir sey yok... zaten Fulbolun ve Sporculugun ruhuna uymaz |
|
|||
![]() 8 Nisan Cuma 20:00 Besiktaş - A.Gücü iskarta.. gec kaldim
9 Nisan Ctesi 14:30 A.Sebat - Kayseri 2-1 9 Nisan Ctesi 16:00 B.Ş.Ankara - D.Bakır 2-1 9 Nisan Ctesi 16:00 Malatya - İstanbul 3-2 9 Nisan Ctesi 19:00 Sakarya - F.Bahçe 0-3 10 Nisan Pazar 14:30 Denizli - Ç.Rize 2-1 10 Nisan Pazar 14:30 G.Birliği - Samsun 1-1 10 Nisan Pazar 14:30 G.Antep - Konya 2-0 10 Nisan Pazar 19:00 G.Saray - Trabzon 1-1 |