Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 20.05.2005, 00:27
eniskaya

Standard Senin adamlarin remen DIN Terörü

yapiyor, hemde sapina kadar....

Devlete karsi her kimse Teröre basvurarak ve bu arada ALLAH ile vatandaslari kandirmaya calisiyorsa o zaman gebersinler.. dünya pisliklerden temizlenmis olur.....

Ben devlet Baskanlarini tebrik ediyorum......

Her kim Allahin jandarmsini oynamissa sonunda gebermistir... cünkü Allahtan dahami güclülerde kalkip kendi seylerinin hgavasina Islam devleti kuracaklarmis...

Resmen kafirler bu senin Islamist dedigin hiyarlar...

Allahlarina dua etsinlerde gelip kurtarsin onlari... Muhammedin Allahini yardin etmeyecegi kesin
Alt 20.05.2005, 01:45
Benutzerbild von cimbomyilmaz
cimbomyilmaz cimbomyilmaz ist offline
Neuer Benutzer

Standard Son günlerinin SEHITLERI!!!!

Selam,

bu forumda herkes insan haklarina yönelik ve demokrasiye yönelik nutuklar atiyor.
Belki gazete okuyorsaniz son günlerde 9 tane genc askerlerimizin sehit edildiklerini okumussunuzdur.
HANI NERDE BU INSAN HAKLARI GRUPLARI?????????
NERDESINIZ ULAN?? TÜRK COCUKLARI VATAN UGRUNA ÖLDÜRÜLDÜKLERI ZAMAN NIYE YOKSUNUZ ORTADA???
TERÖRISTLER COCUKLARIMIZI KESTIKLERI ZAMAN NEREDEYDINIZ????

MAALESEF bu forumdada milletimizin ihtiyaclarini anlayan az kisi var. hepiniz kapilmissiniz bir ideolojinin arkasina bosu bosuna burda Türkiyeye hakaret ediyorsunuz.

MILLIYETCILIK VE YURTSEVERLIK OLMASA KIM SAVASACAKTI GÜNEYDOGUDA???
KIM KORUYACAKTI MILLETIMIZI??? KIM KORUYACAKTI AKRABALARINIZI???? HADI SÖYLEYIN!!!

FAKIRLIK ICINDE YETISEN VE GÜNEYDOGUDA SEHIT OLAN ABILERIMIZ VE ABLALARIMIZA HIC AMA HIC KIMSE ELESTIRI CAMURU DOKUNDURAMAZ.

Siz hic bir akraba kaybettiniz mi güneydoguda? Ben kaybettim. O serefsiz canavarlar kuzenimi sehit ettiler 1993 senesinde. Onun icin dizin gibiler aksamlari discolarda kadehleri yudumlayip ve burada rahat yasayip sehitlerimizi ve devletimizi elestirmeye hakkiniz yok.

Sizin gibileri tabii ki sehitlik mertebesinin de fasist ve irkci bir düsünce tarzi oldugunu dersiniz öyle degil mi?
Din kardesligi diye nutuklar atanlarda unuttular herhalde PKK nin suriye tarafindan beslendigini, Asala ve PKK teröristlerinin Arafatin ve Gaddafinin kamplarinda yetistirildigini?

Allah böye düsünen insanlarin baslarina öyle bir bela versin ki, hic bir zaman unutmasinlar. Ne komünistligi, ne din kardesligi, ne insan haklari ulan??? Gidin Türkiyedeki bir sehit ailesi ile konusunda akliniz basiniza gelsin. Burada PKK yi yahut Irticacilari savunacaginiza.

Bizim Türk insani da insan ama hic hak tanilmadi AB ve Bati tarafindan bize.

Allah vatanimizi, bayragimizi, milletimizi korusun.
Alt 20.05.2005, 09:06
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard her kimse ysö, senden iyi imis durumu

okuma yazma oldugunu zannedipte hicbir mok olmiyanlara ne demeli?
Alt 20.05.2005, 09:50
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard SEN zannettigini söylersin cogu zaman

yazdiklarinin cogunu Kurandan ayetlerle yanlis oldugunu ortaya koyan oldu. Bunu konuda Kuran sunu söylüyor..

YUSUF:4. Hani bir vakitler Yusuf, babasina demisti ki: "Babacigim, ben rüyada onbir yildizla günesi ve ayi bana secde ederken gördüm."

5. (Babasi) "Yavrucugum! "dedi, "rüyani kardeslerine anlatma. Sonra sana bir tuzak kurarlar. Çünkü seytan insanin açikça düsmanidir."

6. "Ve iste böyle, Rabbin seni seçecek ve sana rüya tabirinden bilgiler ögretecek. Bundan önce atalarin Ibrahim"e ve Ishak"a tamamladigi gibi, nimetini hem sana, hem de Yakup soyuna tamamlayacaktir. Muhakkak ki, Rabbin alîmdir, hakîmdir."

7. Andolsun ki, Yusuf ve kardesleri kissasinda soranlara ibret alacak âyetler vardir.

HAC:77- Ey iman edenler! rükû edin, secdeye varin, Rabbinize kulluk edin, iyilik yapin ki kurtulabilesiniz.

FURKAN:64- Ve onlar ki, Rablerine secdeler ve kiyamlar ederek yatarlar.

NEML:24- "Onun ve kavminin, Allah"i birakip günese secde ettiklerini gördüm. Seytan, kendilerine yaptiklarini süslü göstermis de onlari dogru yoldan alikoymus. Bunun için hidayete giremiyorlar."

25- "Göklerde ve yerde gizleneni açiga çikaran, gizlediginizi ve açikladiginizi bilen Allah"a secde etmezler."

26- "(Halbuki) O büyük Ars"in sahibi olan Allah"tan baska tapilacak yoktur."

FUSSILET:36- Eger seytandan gelen kötü bir düsünce seni dürtecek olursa hemen Allah"a sigin. Çünkü O her seyi isitir ve bilir.

37- Gece ile gündüz ve günes ile ay Allah"in kudretinin delillerindendir. Günese ve aya secde etmeyin. Eger sadece Allah"a kulluk yapmak istiyorsaniz, onlari yaratan Allah"a secde edin.

ARAF:206- Zira Rabbinin katinda olanlar, Allah"a kulluk etmekten asla kibirlenmezler, O"nu tenzih eder, sanini ulularlar ve yalnizca O"na secde ederler.

MERYEM:47- Ibrahim söyle dedi: "Selâm sana olsun, senin için Rabbimden magfiret dileyecegim. Çünkü o, bana çok lütufkârdir."

48- "Ben, sizden ve Allah"tan baska taptiginiz seylerden çekilip ayrilirim da Rabbime dua (ibadet) ederim. Rabbime yalvarisimda mahrum kalmayacagimi umarim."

49- Ibrahim, kavminden ve onlarin Allah"tan baska ibadet ettikleri seylerden uzaklasinca, biz ona Ishak"i ve (Ishak"in oglu) Yakub"u ihsan ettik. Ve hepsini de peygamber yaptik.

FURKAN:16- Onlar için orada ne isterlerse var, hem orada ebedî kalacaklar. Çünkü bu Rabbinden yerine getirilmesi istenen bir vaaddir.

17- Hele o gün Rabbin onlari Allah"tan baska taptiklari seylerle toplar da, der ki: "Siz mi saptirdiniz su kullarimi, yoksa kendileri mi yolu kaybettiler?"

AL-I IMRAN:64- De ki: Ey kitap ehli! Sizinle bizim aramizda ortak olan bir söze geliniz. Allah"tan baskasina kulluk etmeyelim, O"na hiçbir seyi es tutmayalim ve Allah"i birakip da kimimiz kimimizi ilâhlastirmasin. Eger onlar yine yüz çevirirlerse, deyin ki: "Sahit olun biz müslümanlariz".

ZÜMER:64- De ki: "Ey cahiller! Simdi bana o Allah"tan baskasina mi kulluk etmemi emrediyorsunuz?"

65- Andolsun ki, sana da, senden öncekilere de su vahyedildi: "Yemin ederim ki, eger sirk kosarsan bütün çalismalarin bosa gider ve mutlaka kendine yazik edenlerden olursun."

66- Hayir, onun için yalniz Allah"a kulluk et ve sükredenlerden ol.

ZUHRUF:45- Ey Muhammed! Senden önce gönderdigimiz peygamberlerimize de sor, biz Rahman olan Allah"tan baska kendisine ibadet edilecek ilâhlar yapmis miyiz?

MÜMTEHINE:4. Ibrahim"de ve onunla beraber bulunanlarda sizin için güzel bir misal vardir, onlar kavimlerine demislerdi ki: "Biz sizden ve sizin Allah"tan baska taptiklarinizdan uzagiz. Sizi tanimiyoruz. Siz bir tek Allah"a inanincaya kadar sizinle bizim aramizda sürekli bir düsmanlik ve nefret belirmistir." Yalniz Ibrahim"in babasina: "Senin için magfiret dileyecegim, fakat senin için Allah"tan (gelecek) hiçbir seyi (önlemeye) gücüm yetmez." demesi hariç. Rabbimiz! Yalniz sana dayandik, sana yöneldik. Dönüsümüz de ancak sanadir.

Peygamberimiz ise:
Yâ Fâtima! Allahü teâlâ, bir kimsenin bir kimseye secde etmesini emir buyursa idi, ben de kadinin kocasina secde etmesini emr ederdim. (Hadîs-i serîf-Miftâh-ül-Cenne)

Cenâb-i Hak kulunu yoktan var etti. Eline cömertlik, basina da secde kâbiliyeti verdi. Aksi takdirde ne el cömertlik, ne bas secde edebilirdi. (Sâdî Sîrâzî)

Secde yalniz, Kâbe"ye karsi Allahü teâlâ için yapilir. Kâbe için yapilmaz. (Ibn-i Âbidîn)
Alt 20.05.2005, 09:52
Neuer Benutzer

Standard ps: weiss auch nicht was du damit gemein

t hast.
Alt 20.05.2005, 09:54
Neuer Benutzer

Standard Yanlis tercümeleri ile tanina SA olmasin

da.. diger yanlis tercüme edenlerin ve bunun lugat yazip yazmadigini bilmiyorum.. her hangi bir lugatta ayni seyi görmen lagzim.
Alt 20.05.2005, 15:55
Benutzerbild von cananooo
cananooo cananooo ist offline
Neuer Benutzer

Standard ISLAMDA MILLIYETCILIK YOKTUR

TÜRKLERI BAYA HAVALARA UCURUYORSUN!
FAZLA MILLIYETCI GIBI DÜSÜNME CÜNKÜ BUNUN YERI ISLAMDA YOK
:::::
Alt 20.05.2005, 16:02
Benutzerbild von cananooo
cananooo cananooo ist offline
Neuer Benutzer

Standard COK SEREFSIZSIN ! IMANSIZZZ !!

SENIN TEBRIK ETTIGIN BEVLET ADAMLARININ CANLARI CEHENNEME DEYYÜZ!
HEPSI KAFIRLERIN KUKLALARI
DAHA NERELERINI SATACAKLARINI BILMIYORLAR
DINLERINI SATTILAR IMANLARINI SATTILAR
NAMUSLARINI SATIYORLAR ALLAH BILIR DAHA NERELERINISATIYORLAR
VE SEN
SEREFSIZ
KALKMIS BU KAFIRLERI TEBRIK EDIYORSUN
SENINDE ONLARINDA CANI CEHENNEME

"ALLAHIN INDIRDIKLERI ILE HÜKMETMEYENLER KAFIRLERIN TA KENDILERIDIR" (MAIDE)
Alt 20.05.2005, 16:43
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard Terörün Hertürlüsüne Karsiyim.

Doguda bir iki capulcunun yaptigi bütün dogulular icin gecerli deyildir.

Soooo gel gelelim zurnanin zart dedigi yere sen Duygu sömürüsü yapiyorsun arkadas.

Köy Koruculari öldürüldümü neden sesiniz cikmiyor Diyarbakira dogru bir git maden ilcesine girmeden önce asker konrol noktalari vardir.

Bir iki kilometre ilerisindede pusu sarilmis köykoruculari nöbet tutarlar Diyarbekir Erganiye gelince gine ayni tablo Cermikte gine ayni tablo.

Cimcekk gelgelelim TC rejimine ikide Bir Arablara kin nefret kusuyor onlari insan yerine koymuyorsunuz.

Sabkasini giydigin Avrupalilar seni herzaman arkadan vurunca onlara alkis caliyor kizlarimizi soyup avrupalara Güzellik yarismalarina gönderiyorsunuz.

O Sehit olan 9 Askerin analarinin saci yüzde yüz kapali peki o Asker neden Bas Örtüsüne küfür ediyor.

O Asker zamani gelince tanklari sokaklarda gezdirmiyormu Imam Hatibleri kapatmiyormu.

Bence Bu rejim belasini pkk lilarlan bulmus 80 senedir ektigini biciyor Türklük diye diye Kürtcülügü cikarmis ve irkcilik adi altinda batmistir.

Ya Asker kendine ceki düzen verir her insani ayni görür ve ayni sinifa koyar yada o belalari herzaman sirtinda hisseder.
Alt 20.05.2005, 16:45
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ölü Sayisi 1000 cikti yasasin demokrasi

Eyer Türkiyedeki demokrasi gibi bir düzen dünyaya getireceklerse öyle düzeni alsinlar kiclarina soksunlar.

Demokrasi insan haklarindan bahsedenlerin tarihine bir bakin ozaman bunlarin neyi deyismis diye düsünün.
Antwort