| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Olay bedensel boyuttan Manyetik boyuta giren bir kisinin geri gelmesi söz konusu degil... bu SÜNNETULLAHA aykiridir... ki Kuradan Fetih Suresi 23 belirtmistirki... Sünnetullahat asla degisiklik yoktur diye
|
|
|||
![]() bizim anlayisimizla bu zamanki kavrami Enerji olsa gerek.... zaten her sey Enerjiden gelmekte.... Kainatin icerisinde dahlen hesaplarla belirtilmis olan.. ama görülmeyen siyah Energie diye adlandirilmis olan Schwarzer Loch gibi zaman disi kitleler var...
Zamanla insanoglu bunlarida kavrayacaktir |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Milliyetci olmak... bir Gruba katilim olmaktir... yada ortak degerler besleyenlerle bir arada yasamktir... bende TR cok cok seviyorum hele hele Üstad Sehirlerimizde Trabzonu.... yesilligini, tarihini, insanlarini, Trabzonsporunu.... birde findik zamani Tüfekle kursun atip Stress atmayi.... solange mann nicht den Nachbarn vom Balkon runter holt.... kommt leider vor..... hehehehe
Topragiyla bütünlesen asaletini babullenip sevenler ve hayatinda dosdogru olanlardir huzura vbe Milletine faydali olanlar... Her kim TR ye faydali olmussa o kisi Milliyetcidir |
|
|||
![]() ZEUGUNGSPHASEDE.....
Yani dahlen firina bile koymamislar Demokrasilerini... Öyle dünden bugüne Demokratik olunamaz... yillarini alir insanlarin... Benim Demokratik bir insan olabilmem tam 10 yilimi aldi... Ama bir DIN azamni yada bir Terörist olmak icin bir gece yeterlidir |
|
|||
![]() ISLAM ALIMLERIDIR......
40-60 yil DINI arastirmayan DINDEN bahsetmesin bana...... Bende sadece uzmanlarin yani bu ve benzeri uzmanlasmis olan kisilerin yazdiklarini yaziyorum... Bence onlarin anlattigi DIN Kurandaki DININ Orijinalidir.... yani önyargisiz OBJEKTIV sekilde DINI anlatiyorlar.... Tüm Semavi DINLER birdir... ve Kuran Incile Mecazi anlamda EHLI-KITAP diyor... Dahlen EHLI kelimesinin ne anlama geldigini bilmeyen MAHLUKATLAR VAR DÜNYADA |
|
|||
![]() cünkü MEHDI demek uyarici demektir...
VE BU ADAMLAR UYARIYORLAR...... Resmen uyaricidirlar... Bende Bu Forumun MEHDISIYIM.... uyariyorum... bilmeden okumadan arastirmadan LAGA LUGA yapmayin.... Her zaman ve her yerde UYARUCILAR gelmisitir ve gelecektirde |