| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() buda Relegasyon oyunuydu.... ne oldu... dünya Alemne rezil olduk...
Milli takim su aniyla tam bir schrott takim... ben hayatimda bu kadar kötü bir Milli takim görmedim.... was für ein Schmach.... sanki adamlarda seref diye bir sey kalmamis.. Ftaih hirbosu sadece sahada gezinip duruyor... |
|
|||
![]() TV de izladik konusmalarini... kizlarinin yaninda bir ton dayak yedi Fatih Altayli..... kiminle el kol hareketleri yapiyorlardi...
Gerisini Ilhan Cavcava sor... der wollte Ihn verprügeln nicht ich |
|
||||
![]() Fatih Altay"liyi JimJohnlularin kendileri dövdürtmedigini nerden biliyorsun !?!??!
Veya Hürriyet "Politika" yazari oldugu icin ... baskasini kizdirdigi icin, bilmem Uzan ailesinden dövdürtüldügünü nasil olasiligini hice sayiyorsun !?!? Isiniz gücünüz CAMUR atmak! Birde cikip "demokratik" hak oldugunu savunuyorsun! Yemezler! SINIRSIZ "Serbestlik" diye birsey hic bir yerde bulamazsin! Her sey bir ayari vardir! Tamam o haberi ortaya atmana birsey tabiiki diyemem SANA! Ben elestirirsem o haberi elestirebilirim! Ama sen KENDI YORUMUNU asagisina yazdigin an, kendin sorumluluk aliyorsun. Ve kendini elestirebilme imkanin doguyor! Ne yazdiginin ve etrafa sactiginin farkinda ol! Sonra masum bir kuzu gibi görükmek istemen birazcik yersiz. Onun icin zaten benden cifte elestiri geldi! Birincisi haberin YALAN oldugunu acikladim! TV"de Cavcavin kendi söylediklerini gördüm ve iletmeye calistim! Ikincisi senin MAFYA Iftirani sana geri gönderdim! Senin yapman tek hedef saptirma ... bilmem "bana ne Aziz Yildirim" diye. Kardesim sana ne ise niye cikip Aziz Yildirima camur atiyorsun !?!??! Birak tek haber kalsin orda. Yorumunu yaparsan, senin yorumunada birisi birseyler söyler! al" |
|
|||
![]() wer soll das jetzt Lesen ????
Sanki olmayan bir seyi söylüyoruz... bu kadar Futbol fanatizimi kalbe zarar |
|
|||
![]() hepsi birer Maradonnaydilar, Emre dahil
|
|
|||
![]() Atay Aktuğ"dan Fenerbahçe"ye AĞIR suçlama: "Fenerbahçe gibi ayak oyunlarıyla şampiyonluk bize uymaz"
HA - Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ, halka arz edilecek Trabzonspor Sportif hakkında yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla geldiği Berlin"de yaptığı konuşmada Fenerbahçe"ye ağır suçlamada bulundu. Aktuğ, "Şampiyonluğa ulaşmanın iki yolu vardır. Birincisi iyi bir takıma sahipsinizdir, şampiyonluğa ulaşırsınız. İkincisi takım iyi olmaz, Fenerbahçe gibi, ancak bir takım ayak oyunlarıyla şampiyon olursunuz. Trabzonspor buna uymaz"" dedi. Süper Lig"de şampiyon olmak istediklerini belirten Aktuğ, bu hedeften vazgeçmediklerini belirterek, "Şampiyonluk şansımız sürüyor. 7 puan gerideyiz. Futbolda her şey mümkün. Fakat, futbol sadece sahada oynanmıyor. Şampiyonluğa ulaşmanın 2 yolu vardır. Birincisi iyi bir takıma sahipsinizdir, şampiyonluğa ulaşırsınız. İkincisi takım iyi olmaz, Fenerbahçe gibi, ancak bir takım ayak oyunlarıyla şampiyon olursunuz. Trabzonspor buna uymaz" dedi. Trabzonspor taraftarının Anadolu"nun her tarafında olduğunu ifade eden Aktuğ, ""Trabzonspor taraftarı olmak bir ayrlcalıktır. Trabzonsporlu olmak İstanbul"a başkaldırışın sesidir. Sosyal ve ekonomik olarak ezilmişliğe başkaldırmaktır. Trabzonspor, Anadolu"yu temsil ediyor. Bundan dolayı Trabzonspor"un maddi olarak güçlenmesi gerekir. Tüm Trabzonsporlular Trabzon Sportif hisselerini alsınlar ve takımlarına sahip çıksınlar. Bu aynı zamanda iyi bir yatırım olacaktır"" şeklinde konuştu. Atay Aktuğ, tanıtım toplantısının ardından Berlin Trabzonspor"un antrenman sahasını gezdi. Link <a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=9993" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=9993</a> |
|
|||
![]() Bei diesen Aussagen ist Ärger vorprogramiert
|