| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() kotuleyerek karalayacagina daha derin dusunmeni tavsiye ediyorum arkadasim..
KENDINE SORDUN MU HIC.. SEN Bu DUNYAYA NEDEN GELDIN??? AMACIN NEDIR? ne olabilir? SOR BAKALIM... once bir kendini bul.. Senin gibi burada kati kalpli bos bos insanlar cok.. ne dedigini bilmeyen ama insanlari surekli rencide eden... DUsun biraz.. |
|
||||
![]() nickine laik bir tutum izlesen.. eminim cok daha guzel bir kalbe sahip olacaksin... sadece netten copyler yapip bir lafi bir araya getiremiyor.. kendine gore musluman buldugun insanlara...ozellikle de erkeklere cevap yetistiriyor "abi , abla, kardes" diye konusuyorsun.. Muslumanlik ve din bu degildir.. dusun biraz.. yangina kurekle gidecegine .. biraz da bariscil olmaya bak.. GErcek hayatinda da hep boyle isen.. eminim bir cok kulun hakki uzerindedir..
|
|
||||
![]() diger ülkelerde oldugu gibi bir zalim basta. kendi cikarlarini korumak icin insanlari ezen bir alcak. verilen haberlerde yalandi tabii. kirgizistana kacan insanlar bu alcagin yalanlarini yüzüne carptirdi yine medya üzerinden. tam laik tcnin en cok sevdigi adamlardan birtanesidir bu alcak.
|
|
|||
![]() sen bu agir suclamalari kime karsi yapiyorsun?cevap yazmiyorum cünkü emin degilim bana karsi mi...lütfen cevap bekliyorum kime karsi yazdin bilelim...ona göre cevapini alacaksin!
|