| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() keine Türken verstehst du....
Sana Türkce oku diyen yok.... anacak Arapcasi olmayan mecbur anlayabildigi dilde okuyacak... cünkü DIJNSIZ kalamyacak... ama orijinalini arastiamaya calisacak.... kapische.... |
|
|||
![]() bence, en dogru ve saglikli görevlerimizden birisi bence.
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Rum:13
Allah"a ortak koştuklarından, kendilerine şefaat edecekler de bulunmaz. Onlar, o zaman Allah"a koştukları ortakları inkâr ederler. Enbiya:26 Böyle iken dediler ki: "Rahmân çocuk edindi." Allah bundan münezzehtir. Doğrusu melekler (Allah"ın çocukları değil.) ikram olunmuş kullardır. 27- Onlar Allah"ın sözünün önüne geçmezler, hep O"nun emriyle hareket ederler. 28- Allah, onların önlerindekini de, arkalarındakini de (yaptıklarını ve yapacaklarını) bilir. Onlar, Allah"ın hoşnud olduğu kimseden başkasına şefaat etmezler. Hepsi de O"nun korkusundan titrerler. .... Onlar, yani melekler :O) haydi bakayim tipisch tipisch |
|
||||
![]() “Bir gece, kendisine âyetlerimizden bir kısmını gösterelim diye (Muhammed) kulunu Mescid-i Harâm"dan, çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksâ"ya götüren Allah, noksan sıfatlardan münezzehtir; O, gerçekten işitendir, görendir.”(İsra Suresi ayet: 1)
“O kadar ki (birleştirilmiş) iki yay arası kadar, hatta daha da yakın oldu. Bunun üzerine Allah, kuluna vahyini bildirdi. (Gözleriyle) Gördüğünü kalbi yalanlamadı. Onun gördükleri hakkında şimdi kendisi ile tartışacak mısınız? Andolsun onu, önceden bir defa daha görmüştü,* Sidretü"l-Müntehâ"nın yanında. Cennetü"l-Me"vâ da onun yanındadır. Sidre"yi kaplayan kaplamıştı. Gözü kaymadı ve sınırı aşmadı. Andolsun o, Rabbinin en büyük âyetlerinden bir kısmını gördü.” (Necm Suresi ayet: 9-18) |
|
||||
![]() ancak!!!
“Hayır.. Yalnız Allah"a ibadet et. Ve şükr edenlerden ol”.( Zümer Suresi.ayet :66) “De ki: Benim namazım, ibâdetlerim ve diriliğim ve ölümüm âlemlerin Rabb’i olan Allah Teâlâ içindir.” ( Enam suresi ayet: 162) “Ben cinleri ve insanları, ancak bana ibadet etsinler diye yarattım.” ( Zariyat sûresi âyet: 56) “(Rabbimiz!) Ancak sana ibadet ederiz ve yalnız senden medet umarız.” ( Fatiha sûresi âyet: 5) |
|
||||
![]() “Allah"a ibadet edin ve O"na hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana-babaya, akrabaya, yetimlere, yoksullara, yakın komşuya, uzak komşuya, yakın arkadaşa, yolcuya, ellerinizin altında bulunanlar (köle, cariye, hizmetçi ve benzerlerine) iyi davranın; Allah kendini beğenen ve daima böbürlenip duran kimseyi sevmez.” ( Nisâ sûresi âyet: 36)
|
|
|||
![]() ohne Text
|