| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() feneri artik kesin yenerler
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 2:1
İstanbulspor - Galatasaray 1:1 Ankaragücü - Fenerbahçe 2:1 Çaykur Rizespor - Bursaspor 0:0 Trabzonspor - Gaziantepspor 2:2 Malatyaspor - Gençlerbirliği 3:1 Denizlispor - Konyaspor 2:0 Beşiktaş - Adanaspor 3:0 Diyarbakırspor - Elazığspor 2:1 |
|
||||
|
||||
![]() Hayatimda ilk sefer Hakan Sükürü gördüm..., tek kelime ile mükemmeldi... Biz Besiktasliyiz harbi konusuruz... Adam cok iyidi... cok zevk ile izledim maci ve Hakani... Hakanin yaninda Mondragon cok kritik pozisoyonlar kurtardi...
Galatasaryin galibiyetini kutluyorum, ve gelecek hafta insallah Besiktas Schalkede Ingiliz Chealsea yi devirir... !!! A.D. |
|
||||
|
||||
![]() su tesadüfe bakin 4 büyük takimin macida kendi sahasinda. acik acik bu 4 büyügü finale kadar götürmek istiyor federasyon.
neden deplasmanda oynamiyor sadece bi tanesi ??? kücük takimlarin taraftarlarida büyük takim agirlasin sehrinde, yuh yaa. HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() Haklisin!
Tam Saban!!!! EN IYI Juventus"u yendiniz !!! Bravoooooo! ;-) |
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 3:1
İstanbulspor - Galatasaray 2:2 Ankaragücü - Fenerbahçe 2:1 Çaykur Rizespor - Bursaspor 2:1 Trabzonspor - Gaziantepspor 2:1 Malatyaspor - Gençlerbirliği 1:0 Denizlispor - Konyaspor 4:0 Beşiktaş - Adanaspor 5:0 Diyarbakırspor - Elazığspor 3:0 |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 1-2
İstanbulspor - Galatasaray 0-2 Ankaragücü - Fenerbahçe 2-2 Çaykur Rizespor - Bursaspor 0-1 Trabzonspor - Gaziantepspor 1-3 Malatyaspor - Gençlerbirliği 1-2 Denizlispor - Konyaspor 2-0 Beşiktaş - Adanaspor 3-1 Diyarbakırspor - Elazığspor 2-1 |