| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() nede olsa Terörist aliskanligi.... degismezsiniz sizler
|
|
|||
![]() eskiden kalma bir mecazi kelime.....
Olay BEYINLE baslar beyinle biter... Sayet yein varsa... önemli olan... beyinin olmasi degil... KULLANILABILMESIDIR.... Und Tschüßß |
|
|||
![]() galiba....
Son zamanda sikayetler yok galiba hehehe... Bir kac sefer uyarildim.... hesapta küfür falan basiyormusum LAGA LUGA siyla iste... Kaynak istedigimde cevap yok... Yooook demissin...... Benzeri safsatalari Forumda yine görüyorum.... Nersinde yaziyor diyroum Kuranin ...... oku yaziyor deniyor... Aslinda yazmiyor ama yinede yaziyormus gibi yapalim.... Aslijnda küfür basmiyoryun, ama yinede basiyormus gibi yapalim..... Bu neye benziyor arkadaslar biliyormusunuz.... Bu is Avrupanin politikasina benzedi....... HAKLISIN AMA ALACAGIN YOK.... Arada bir fark var.... söyle diyeyim nede.... HAKLIYIM, BIRISININDE HAK VEMESINE IHTIYACIM YOK........ O KADAR |
|
|||
![]() Dinin tek olmazsa olmazi vardir.... veeeee ILK SARTIDIR....
Ayni zamanda HAYATIN ILK SARTI.... -------------------------------------- DININ OLMAZSA OLMAZI, DOGRULUK VE DÜRÜSTLÜKTÜR. -------------------------------------- Yok efendim sudur budur diyenler HALT etmis..... Müslüman olmadan önce DOGRU VE DÜRÜSTSEN, MÜSLÜMAN OLABILIRSIN.... HZ Muhammed Resül ve Müslüman olmadan önce, dürüst ve dogru bir insandi.... lakabida Muhammedül Emindi... yani emin olabilirsinki, bu adam dogru ve dürüsttür... Anlayan icin ögtüt var bu sözlerimde |
|
|||
![]() sen simdi git camdan assagi atla... und ich sage dir... du wirst hinunterstürzen...
Bu gibi konularda birilerinin HAK vermesine ihtiyacim yok iste... anirsen.... Bazi seyler olabilir gibisinden degil.... Sünnetullah sistemi var... o sistemdede yer cekimi var.... das wird man mit Laberei nicht los.... Üzerine alinma... Selamlar |
|
|||
![]() ve dünya standardiyiz...
DINI, Politikayi ve Sosyal Hayati MAMATÖRCE YASAYANLAR DÜSÜNSÜN |
|
|||
![]() ohne Text
|