| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() okuyamadim....
cimbizlayipta bana gösterirmisin bari ????? Hani yaaaaa... o bas örtüsünü cimbizliyorsunuz ya..... o sekilde lütfen... Ben CAHIL KIro... aydinlanmam gerek.... sende benim Hocam degilmisin... also ders ver ve Cehaletimizi gider |
|
|||
![]() Taliban Taliban Taliban
kapi kapi dolasip Buschu arayan yalvaran yakaran Dönen SEN olacaksin |
|
||||
![]() baska ayetlere sen bakacaksin! ben senin okusanda okumasanda inkar edecegini düsündügüm icin yazmiyorum! neden yazayimki.. peygamberimizin hayatini örnek almamizi kuran emrederken, sen karsi cikiyorsun! tek bir misal.
BITTI |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Inkarcilara!!!
29- Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah"a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah"ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın. "Allah"ın VE Resulünün haram kıldığını" diyor ayet. Inkarcilar inkar etmeye devam edecekler gibi! Halbuki bir Kurana baksalar!! |
|
||||
![]() Inkarcilara!!!
29- Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah"a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah"ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın. "Allah"ın VE Resulünün haram kıldığını" diyor ayet. Inkarcilar inkar etmeye devam edecekler gibi! Halbuki bir Kurana baksalar!! |
|
||||
![]() Inkarcilara!!!