| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() olmussun asimile
sen de yani amma demagoji yapiyon häääääää istedigim gibi yazarim allah allah!! hem burda özel isim "Allah" degil, ünlem olarak saskinlik ve hayret ünlemi vardir..okiiymi canikom? gel haci abin biraz türkce dersin versin sana ![]() |
|
||||
|
||||
![]() yoksa neden sabah aksam millete bir seyler ögretmeye gayret ediyorsun?
Teslim ol hayata, sen ne dersen de, hayat daima kendince devam edecek. Bana türkce edebiyat dersi verecegine sööööyle güzelce bir yemek kitabini basdan sonuna kadar ezberle, okimi? Yakisir sana, kilibik erkek. |
|
||||
|
||||
![]() ich kan dir viel mehr Beispiele geben,in denen deutsche usw Frauen Opfer der türkischen Machos sind..
Du leidset hier einfach unter Minderwertigkeistkomplexe.. dass wir toleranter als Europäer sind,ist reine Ergebniss deiner Phantasie einfach Wunscdenken, und damit total verfehlt! |
|
||||
|
||||
![]() Almanca yazma lütfen
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() yemek yapan erkegi kücük görüyorsun
demek ki bilinc altinda vuran kiran kadirizm estiren hanzo tipler sana göre! gell? annen sana türk kültürünü anlasilan iyi ögretmis! hehehe sonra da kalkar cagdaslik ve emanzipation ve gleichbereictigung dersin |
|
||||
|
||||
![]() ögretirsin!:-)
hem almanca dan daha önemli beyin olarak avrupali olabilmektir.. |
|
||||
|
||||
![]() Sen beni görmüyorsunki kim oldugumu, onun icin dilini kaval gibi uzatiyorsun
![]() Bana laik olan erkek asla bir asci olamaz! Benim yanimdaki erkek bana esit olabilmeli, ancak evinde hizmetci ve ascisi olan basarili bir is adami olabilir, anliyormusun beni? |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() was in aller welt ist eine mischehe??? ein mix aus alevit u sunit?? eine zwischen laz und gürcü? eine zwischen ege und karadeniz.. ich könnte wahrlich bis ins unermessliche weiterspinnen ist vielleicht eine ehe zwischen juden und muslimen eine?? oder zwischen mann und mann und frau und frau??
fuck... ist es nicht scheissegal wer wen heiratet, solang das paar glücklich ist?? milletin isi gücü bitti sanki, baskasinin duygulari sayesinde kafasini yoruyor... yahu birakin insanlari istedikleriyle evlensinler.. hauptsache sie schaden keinem anderen damit!! leben und leben lassen...und es gäbe keine kriege mehr... ich kann traditionelles geschwafel und religiöse bedenken nicht mehr hören... karsimdaki yeterki insan olsun ve kafa dengim olsun... gerisi hic ama hic önemli degil... hauptsache man/n ist das passende gegenstück zu mir... dermisim |
|
||||
|
||||
![]() yok ben mütevazi adamim ya
hem mutfak sadece iscilik ve ascilik degildir.. mutfak cogu zaman benim icin bir sanat tezgahidir cünkü sanat eseri gibi yemekler cikaririm ordan..ayrica mutfak, icinde yaptigim köstlich-aphrodizyak menüleriyle kiz arkadasimla benim lustspiel odamizdir.. senin mutfaga ugramayan ascisi olan sevgili göbekli erkegin bunlarin zevkini bilemez canim..ayrica is hayatinin streslerinden adam gibi ask de yapamaz! :-))) |