| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() nerede? ben bulamadim da...
heyecanla beklemekteyim.. |
|
|||
![]() birakmadim
birinin PC si bozuk tamam ama öbürleri ?? aslinda bu Hafta yi atlasakta olur benim Puanlar nanayyt :-/ |
|
|||
![]() Avrupada basarisi yok.....
Tek gecek iyi takim olarak sadece Türkiyede zamaninda Galatasaray cikmisti.... ne kadar gururlandirmislardi bizleri.... ama Fener Trabzon ve digerleri sind dagegen ein nichts |
|
|||
![]() dedigim gibi... Fener icin 17 mile cok para olabilir ama Real icin degil....
Barceda zamaninda Hagide oynamisti... aber wer errinnert sich schon daran... ??? |
|
|||
![]() TR sahnesinde..... und wem interessierts.... solange man nicht Wletklasse ist ist man ein nichts..... gilt auch für die anderen Teams... ausser Galatasaray der seiner Zeit meiner Meinung nach einer der Weltbesten Teams warem....
|
|
|||
![]() ruhumuz öyledir.....
Ben Trabzonun kendi evinde bir Avrupa takimina 5-0 mac kayip ettigini hatirlamiyorum...... kaldiki bu hic bir Türkiye takimindada bulmamazsin..... Olay nedir biliyormusun... Türkiyede sike hakem satin alma sahtekarlik diz boyu... Almanyadada var tabi... Iste bu cercevede Sampiyon falan oluyor Fener.... ma Avrupaya gidip Sampiyonlar Liginden 0 puanla geri döndügü zamanlar oluyor... 6 maglubiyet pespese...... Veya Zaragossa "Türkler Futbolu bilmiyor" kadar küstahlasip hava basabiliyorlar.... bunlar Türk Futbolu icin büyük bir Schmachdir..... Bir Türkiye Sampiyonu Türkiyenin en iyi takimi olmasi lagzim ve Türkiyeyi Avrupada en serefli bir sekilde temsil etmeli..... Fenerin Avrupa macerasina bakinilirsa, en büyük maglubiyetleri onlar Türkiyeye getirmisler..... digerleride kayip etti, ama hic olmazsa kendi evlerinde yenmeyide basardilar.... bir düpedüz kayip etmek var birde adam gibi... biz Türklere yakisir sekilde.... Trabzonda manyakca elendi..... ama hic olmazsa kendi evinde bir kac dakika süper Futbol oynadi... |