| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() zaragossa bir kac ay önce Final"de Real Madrid"e karsi ispanya kupasini kazanmis takim.
bu kupayi bu son 10 yil"da 3 kez kazandi.. iki yil önce lig"de ücüncü sira"da bitirdi. 2 kez avrupa kupasini kazandi 2 kez de avrupa kupa finaldeydi wenn zaragossa keine spitzenmannschaft ist..dann wären sie in den letzten jahren nicht so gut gewesen, obwohl die sind vor paar jahren abgestiegen aber das ist letztes jahr Celta de Vigo doch auch ?! und wahrscheinlich wird es dieses jahr den FC Parma treffen... das alles sind europäische spitzenmannschaften achte nicht auf den stand der tabelle momentan sondern auf das gesamtergebniss... |
|
|||
![]() o güzel Kulüb, sizin önderiniz, yani Besiktas, PSG gibi, Barcelona gibi, Chelsea gibi devleri yenmis, hemde öyle sizin gibi punalarini topladigi icin yedekleriyle maca cikanlari degil, puan mücadelesi esnasinda!
O kadarrrr!!!! ![]() |
|
|||
![]() Galatasaray da öyle bir Spitzenmannschaft olmasi gerekiyor ama tam tersini iddia ediyorsunuz her firsatta
![]() Die haben auch in den letzten zehn Jahren in der TR alles geholt und haben um viertelfinal des CL gespielt, UEFA und SuperCup geholt. Wenn sie gespielt hätten, wäre der IntercontinentalCup sogar auch dabei ![]() Oder?? |
|
||||
![]() Fenerbahce hic tartisilmaz sekilde Türkiyenin en iyi ve su an en basarili camiasidir.
Herkeze ne kadar sabir verildiyse bizim sanli Taraftarlarda sabir ve Herzaman destek verir Fenerbahcemize avrupada mücadele ederken Ama bunu bizim yöneticiler zaten anladilar.. ve gercekden cok akilli transferler ve isler yapiyorlar.. Ama bizde gercekciyiz.. bu yil uefa kupasinda erken elenmemiz bizim tek basarmadigimiz hedef"di.. Ama gecen sene almanya kampinda hic bir taraftardan avrupada kupa istiyoruz diye bi istek yokdu ! Tek duydugum sey "Bu Galatasarayi Sampiyon etmeyin" ve buna son derecede katiliyorum ve inaniyorum bunu basaracagiz ! ÖLÜMÜNE FENERBAHCE |
|
|||
![]() GSyi 100. yilinda sampiyon yapmayin
![]() |
|
||||
![]() Hayir !
Saka desem..böyle cevap veririm : "O kos koca galatasaray okadar koca bir avrupa fatihi olsaydi bizden en iyi yilarinda 6 tane yemezdi" ![]() ama saka demesem böyle cevaplarim.. benim icin Avrupa kupasini tekrar ve tekrar kazanan,,,yari final / final"lerde tekrar ve tekrar oynayan,,, her 10 yildarda bi avrupada finalerde oynayan takim basarlidir öyle böyle ivik zivik kupa kazanan ceyrek final oynayan ve sonrda"da öbür sezonlarda grub sonuncu veya grub dan cikamayan takim büyük takim degildir.. tamam fenerbahce veya besiktas veya trabzon veya galatasaray avrupada büyük kulüp degil Ama Galatasaray Uefa kupasini kazanmis takim,,,bunada saygi göstermesek (yani ben göstermesem) ben kendimi spor sever olarak saymam.. ve 2000 yilda bende gösterdim destekledim ve de sevindim ama sonra bu kupa bir "zamaninda" efendi camiadan ne b*k taraftar (örnek : ultrAgazlan"lar) ve bazi yöneticiler cikartir diye ben anladim.hepisi degil ama cogu ! baskalari anlamadiysa bunlar cahildir |