| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() HİLAFET
Tarık 26 Mart Cumartesi Tarihlerin 3 Martı gösterdiği gün; İslam aleminin damarlarında akan kanın durduğu ve bu olumsuz durumun ne anlama geldiğini henüz bilemeden İslam ümmetinin başına başka gailelerin örüldüğü gündür. İslam ümmetini birlik ve beraberlik çatısı altında toplayan hilafet makamı ne yazık ki milletin terakkisine mani safsatası ile ilgasına karar verilmiştir… Hilafetin ilgasının arkasında yatan esas sebeb ise; dönemin haçlı ordusunun başında bulunan İngiliz hükümet başkanının kendi meclisinde yaptığı konuşmaydı. Bu konuşmada kürsüsünün altından çıkarttığı Kuran-ı Kerimi eline alarak; "bu milletin elinden bu kitabı alamazsanız Balkanlarda, Avrupa’da, Ortadoğu’da ve diğer Müslüman beldelerinde başarılı olamazsınız." tarzındaki ifadesiydi. Nitekim, bu küffar ordusu amaçlarını gerçekleştirmek için her türlü hileye başvurmuş ve amaçlarına ulaşmışlardır… Bizler hilafetin ne anlama geldiğini bilen bir nesil olamadık belki. Ama bu makamın Allah’ın nizamını uygulayan, Resulün sünnetini takip eden, Sahabelerin en güzel şekilde uyguladığı, en güzel bir yönetim şekli olduğunun bugün farkındayız. Bu uğurda yapılması gereken ne ise yapılmalı ve tekrar Hilafet ikame edilmelidir… Size son bir söz daha eklemek istiyorum: "Diken Battığı Yerden Çıkar." Bundan dolayı İnşaAllah Hilafet’in ilanı Anadolu’dan tekrar canlanacaktır… SAYGILARIMLA. TARIK |
|
|||
![]() Du machst dir nur was vor......
Ich sage immer... nur die Weisen und die Dummen ändern sich nie |
|
|||
![]() Kuranin Sunnet kavrami farkli...
Fetih Suresi 23 "Sünnetellahilleti kad halet min kabl Ve len tecide li sünnetillahi tebdila" Dedim ya SIZLER Kurani red ediyorsunuz.... Kurandaki Sünnet kavraminin yerine kendi Sünnetinbizi monta etmissiniz |
|
|||
![]() Kuranda... ???
Hani Laiklik yokya.... belki POilav pisirmenin tarifi olurya ... onu soracaktim |
|
|||
![]() dazu bin ich viel zu Weise.....
Haaaa insanlardan faydalanirim.... yasarim yasatirim... yani geben und nehmen.... Ama ben özneyim.... kimsenin emrinde yasamam ve kimseyi emrime almak icinde gayret etmem.... Yasar Hoca... ve benzeri uzmanlari sadece uzman olduklari icin seviyorum... Atatürkü bir asker ve vatanizin kurtulmasinin en önde karekteri olarak seviyor ve sayiyorum.... Tüm Dinleri kjabul ediyorum... ve tüm Semavi dinlerin temelinde yatan DINLER Teolojisine tabiyim.... yani evrensel DIN anlayisini benimsiyorum... Cünkü artik basitlesmis ve kaliplasmis SAFSATAlar beni tatmin etmemekte.... o yüzden DINI bilgisi az olanlar yinede Mezhepcilik ve benzeri seyleri uygulkasinlar... DINSIZLIKTEN daha iyidir |
|
|||
![]() Die Amerikaner stellen sich in jeden ihrer Filme als Helden und Retter der Welt dar. Wieso sollten sie sich als gläubige CHristen nicht auch gleich von der besten Seite Zeigen, oder meint ihr die Christen würden sich selbst schlecht darstellen, genauso wenig wie die Moslems!!! außerdem sind die Moslems ja auch nicht ohne!Zumal die reichen Ölbonzen auch nur an ihren eigenen Profit denken, während Kinder in íhrem Land genauso Hunger leiden wie auch in anderen Länder das der Fall... Bestes Beispiel die Türkei! Dort Leben viele Menschen hart an der Grenze und wir schimpfen uns alle als Moslem...unsere Strassen und Häuser sind versifft, das Wasser unrein..... Hauptsache die Touristen fühlen sich in den perfekt gepflegten ANlagen rundum wohl, während mehr als die Hälfte unserer Landsleute am krepieren ist! Klasse moslems sind wir!
|