| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() bu olaylar heryerde var...siz bizim demirlikleri kirip sahamiza girmeye calismadinizmi kes??????
ya yapma yaaa.. son samsun macinda adamlarin kafasini kiriyordunuz tribünde und und und? noch was... görevli suclu ok ama yedek futbolcularinda yaptigina ne diyorsun? adamlar tekme tokat görevlilere giriyor.. ya küfürü onay etmiyorum ama küfür edenleri dövmeye kalsa sahalarda adam kalmaz... yoksa yedek futbolcularin 3-4 adamla bir iki kisiye saldirdigini görmedinmi? bunu iyimi buluyorsun? |
|
|||
![]() biz yenen yok ondan heheheheheh
|
|
|||
![]() wunschergebniss wäre, wenn Besiktas gewinnen würde...... das wäre besser für Trabzon, aber Besiktas ist gut drauf, deshalb denke ich das die nicht verlieren werden
|
|
|||
![]() anla artik...... Sebat Fenerden puan yada Galatasaraydan alabilirse Trabzondanda alabilir...... kaldiki Sebatin Süper Ligde kalmasini bende cok istiyorum.... ama yapacak bir sey yok... Trabzonsporun kovdugu Futbolculardan kurulu bir takimla ancak bu kadari yapilabilinir
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ki, ikincilik veya ücüncülüktende.
Sadece sizi yenecegiz diyoruz, ondan eminiz! ![]() PS: Nimm das hier nicht so ernst kescigim. Moraliniz zaten bozuk, bizde biraz kizdiralim diyoruz ![]() |
|
|||
![]() Ilk yazinda Carewden bahsetmedin. Dolayisiylada Brat o konuya deyinmedi.
Ben maci izledim. Evet, cok pis küfür ettiler. Ich habe nur noch den Kopf geschüttelt. Ama birde su yönden bakmak lazim. Hakem penaltiyi tekrarlatti. Neymis efendim oyuncu girmis ceza sahasina. Allah askina, bir iki adam cizgiye basiyordu diye yapilir mi bu?! Biz kac mac gördük sahaya girenler atacakti nerdeyse penaltiyi. Ok, kuraldir. Tekrarda kaleci 2-3 metre öne cikiyor. Oda bir kural. Seyirci bunlari hazmedemez hale geldi artik. Ben bile gicik oluyorum genelde bize karsi yanlis düdük calindiginda. Cok umursanmayan bir hata olsa bile! Seyirci küfür etmesinde sahaya mi insin yani?! Tekrar söylüyorum: KÜFÜRE KARSIYIM! Ama olaylari sirf yatilar, ettiler seklinde degerlendirmemek lazim. Neden diye sormak lazim. Kavgaya gelince, Sakaryasporlu oyuncular neden saldirdilar öyle deli dana gibi tribüne dogru? Ayrica tribünden biriylede kavga etmediler, güvenlik görevlileriyle kapistilar. Illa tribün diyorsan, orda Sakaryasporun seyircileri vardi! Carew"e gelince...En az 3 mac ceza vermelerini istiyorum! Cok igrenc bir harekette bulundu. Daran gibt es nichts zu verteidigen! Aber wie gesagt, das hat mit dem oben nichts zu tun! |
|
|||
![]() galibiyetimizi alip, gencler macinda rekoru kiracagiz arka arkaya 10 kere yenme rekoru.. ah keske su gencler macinda haksizlik olmasaydi.. simdi sizin macta rekora cikardik:-)
|