| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() farkin var ???
|
|
|||
![]() söyleyelim ... ama diyelim öyle olmussa ne olmus......
Sana bir zazarimi var... Sende benim kadar bilgili ve seviyeli insan degilsin... eeeee ne olmus seni ikide bir tenkit ediyorummu ??? Birakin bu ALLAHISZ HOCA laflarini..... artik cok zayif ve beceriksiz kaliyor... Sizler ancak EU nun adamlari rolü üstleniyorsunuz.... sizden adam olursa Essektende olur..... Cünkü korkagin beceriksizin ve safsatalarin taaa kendilerisiniz...... Sizlkerden asla ve asla ÜST seviyeli yönetici beyni olan cikmaz... cünkü temeliniz taaaa derinden dinamitlenmis |
|
|||
![]() siktir git be adam... DIn Forumunbda Politika pesindesin...
Yahu bir zerre kadar Uni asaletin olsa... yada geldigin bölegeden bir haber etsen... yada bir Unide Professör olsan yada para pul.. yada san söhret icinde yasasan anlayacagim.... ama arkadas... bu senikisi tamamen DIN degil TÜRK düsmanligi.... Zaten aslini inkar edenin dünyada yeri yoktur... o yüzden seninde yerin dünya üzerinde mechul.... Ben hic olmazsa... ne oldugumu ne kalitede oldugumu neleri bildigimi neleride bilnmedigimi bilmekteyim..... Sen bunlari git.. Camiideki Hocana anlat...... Onu beyin ve ahlak acisindan gecel yillar oldu |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Peygamer karismazken... senmi Namus Jandarmasi oynayacaksin ???
|
|
||||
![]() efendidir vatan severdir ülkesine hizmet edendir.
ama gercege bindiginde senelerce Duygu sömürüsü yapmis ve milleti kandirmaktan baska ise yaramamissiniz. sakal birakib millete Müsliman görünen cok var onlari destekledigimi söylemiyorum onlarda sizin gibi duygu sömürüsü yapan provakatörler. 90 senedir millete kan kusturdunuz noldu medeniyetmi bu okularda tarihleri carptirdiniz noldu saglam bir toblummu cikti. nerde sahtekar varsa nerde soyguncu varsa hep sizin gibi vak vak edenlerden cikti. |
|
|||
![]() weisst du doch !!
|
|
|||
![]() Bizim Allahimiz bitirmez... ya seninki ???
Dedimya... Allah kelimesini bile yanlis anliyorsunuz.... Allahi bile tam anlamiyla tanimamaktasiniz |
|
|||
![]() ya senin neyin ölmüs.... ???
Geeeeeeec bunlari.... gecccc bunlari... artik sökmüyor... insanlik aydinlandi... uygarlasiyor... Safsatacilar ve hiyankarlar artik Tarih oldu |