| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() karisna bakin, Moslem oldugunu anlasilir...kimse karisiyla disarida gezmezken o karisiyla beraber gezen ilk DÜNYA MÜSLÜMANIDIR
|
|
|||
![]() DINDE olmayan seyleri disari atip... orijinaline geri dönmektir....
Resülün arkadaslari DINI nasil anlamissa, sende o sekilde anlamaya mecbursun..... Olay bu kadar basitrtir |
|
|||
![]() o saaadece bu olaylari baslatan ilk beyindir...
Sen kesinlikle o kara Hocalari savuynuyorsun |
|
|||
![]() nasil aciklayacaksin bakiim....
Istiyorum arkadas... ben 4 tane istiyorum... her gece bir baskasinda geceyi gecirmek istiyorum...... Engelleyenmi var.... haaaa Kurani senin gibi düpedüz okuyacaksak.. o halde ben 4 tane kari istiyorum... hatta 40 a kadarda cikabilir |
|
|||
![]() ama senin gibi 4 dür yada 10 rekattir dayatmiyorumki.... yani olaydaki incelik burada.....
Artik namazin seklini milyon sefer acikladim... son kez söyliyeyim... Kuranda cesit cesit yerlerde namazin sekli veriliyor... Resülde bunlari toplayarak en güzel haliyle namazi tarif ettirmistir..... Yani HZ: Muhammedin kuran yorumudur |
|
|||
![]() Medyadaki Hocalarin daha kaliteli yada hespnin söyledikleri birbirini tutmasimi ????
Zamaninda Süleyman Hoca icin hiristiyan diyenler, simdi onun kitaplariyla yatip kalkiyorlar.... komik dimi |
|
|||
![]() kirk seferde yazdik... emir örtünmektir....nasilmi ?? o kadinin kendisine birakilir... hüdür zamansal cercevede ve roplumsal edebe uygun sekilde kendisi istedigi sekilde giyinebilir....
Bende yakinda basima örtü takacagim... cünkü kizlar benim sacimi görüp zinaya giriyirolar..... Vaybeeeeee... demek saclar dudaklardan daha Erotikmis... vallahi hemso ich Küsse lieber Lippen als die Haare einer Frau..... |
|
||||
![]() NE FARKI VARKI
CANAKKALEDE YATAN VATAN EVLATLARI KALKSA BUNLARIN YÜZÜNE TÜKÜRÜR O KOMUTANIN ANITINIDA YERLEN BIR EDECEKLERINDEN EMINIM? BU KÜLTÜR ICINMI SAVASTI ECDATLARIMIZ BU DÜZEN ICINMI SAVASTI EVLATLARIMIZ SENELERCE OKULLARDA PALAVRALARLAN MILLETI AVUTAN INGILIZ FRANSIZ COCUKLARI GELMIS BIRDE O KOMUTAN OLMASAYDI SIMDI SENIN ISMIN TONI CONI OLURDU DIYORLAR BREE AHMAK TONI DEN CONI DEN NE FARKINIZ KALDIKI TV LERI HICMI IZLEMIYORSUNUZ MILLETI HICMI SOKAKLARDA GÖRMÜYORSUNUZ? FRANSADAN DAHA COK DOMUZ ETI TÜKETEN AVRUPA ÜLKELERINE ALKOLDE TAS CIKARAN NAMUSTA AVRUPAYI GERIDE BIRAKAN BU ZIHNIYET TONI DENDE CONI DENDE SEREFSIZ? |