| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Peygamerin izinde olmak onun elbiselerini giyinmek ve onun gibi tuvalet yada Sex yapmak degildir..... anlamadin gitti.....
Ataya gelince... onun gibi giyineni yada onun gibimi davraniyoruz.... Yahu sizler neden bu kadar GERICISINIZ ???? Neden kafayi yikatmissiniz...... aynen Bülent Arinc gibi |
|
|||
![]() okumak..... hepsi bu kadar.....
Sen Allah ibadet sitilini DINLESTIRMISSIN..... Aaaaa aaa aa a acayibim dimi ??? |
|
|||
![]() Hiristiyan uzmanlarla.....
Iste böylesiniz.... Hiristiyanlarin ekmegine yag sürersiniz..... Ben sana ne diyorum ???? Sen daha iyi biliyorsan git TV de konferanslar ver...... ve al Yasar Hocani karsina... korkuyorsan, senin gibi olanlarin hepsini toplada git... veeeee ona sahtekarsin de ve TV de Kurani aciklayarak isini bitir...... Enis Üstadin sana öyle bir görev verdiki.... tüm asaletini bir araya toplasan bile, zerre kadar bir sey yapamayacagin görev... Ne demisler Allah tasiyamayacagimiz kadar görev vermesin |
|
|||
![]() Hiristiyan uzmanlarla.....
Iste böylesiniz.... Hiristiyanlarin ekmegine yag sürersiniz..... Ben sana ne diyorum ???? Sen daha iyi biliyorsan git TV de konferanslar ver...... ve al Yasar Hocani karsina... korkuyorsan, senin gibi olanlarin hepsini toplada git... veeeee ona sahtekarsin de ve TV de Kurani aciklayarak isini bitir...... Enis Üstadin sana öyle bir görev verdiki.... tüm asaletini bir araya toplasan bile, zerre kadar bir sey yapamayacagin görev... Ne demisler Allah tasiyamayacagimiz kadar görev vermesin |
|
|||
![]() benim sucum degil... senin sucun
|
|
|||
![]() sekilde giyin... engelleyenmi var ???
|