| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() ***
... V. Manisasporlu Cafer"in, Ankaragücü"nde oynadığı dönemde "Yanal dahil hepimiz teşvik primi aldık" suçlamasına, genç teknik adam "Bulunduğum yere ilkelerimle geldim, olay yargıdadır" cevabını verdi. ... İSTANBUL - Türk futbolu yine kirli konulara daldı. Vestel Manisasporlu Cafer Aydın"ın pazar günü Hürriyet gazetesinde çıkan, "Ankaragücünde oynarken Ersun Yanal dahil hepimiz Galatasaray galibiyetinin ardından teşvik primi aldık" açıklamaları ardından Star Televizyonu"na taşındı ve pazar gecesi Yanal, gerekli gereksiz onca ayrıntıyla bir anlamda linç edilmek istendi. Yanal"la eski bir husumeti olan Star TV Spor Servisi, kimi montaj hilelerine başvurarak Ankaragücü kulübünün eski yöneticilerinden garsonlarına kadar herkesin bu işin içinde olduğu iddialarında bulundu. ... "Çamur at izi kalsın mantığı" ... Ersun Yanal cephesine gelince, genç teknik adam dün kısa süren bir basın toplantısı düzenledi ve şöyle konuştu: "Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ersun Yanal bugün bulunduğu yerlere ilkeleri, prensipleriyle ve emeğiyle geldi. Şu anda yaşadığımız sürecin hiçbir yasal dayanağı yok. Ben hiç kimseden bir kuruş almadım. Aksini kanıtlayabilene "Hodri meydan" diyorum. Bu ülkede demokrasi var. Elbette kişiler düşüncelerini dile getirecek. Ama burası aynı zamanda bir hukuk devleti. "Çamur at izi kalsın" mantığıyla kişiler yıpratılmak isteniyor..." ... *** |