| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Aramizda gecenleri unutmak mümkün degil
nasilda söndürdün ah sevgimizi aaaa ![]() Bu son yeminim olsuun , bir daha böyle sevmem! Artik aglamam cünki haketmedin aaaah haketmedin! Aramizda ucurumlar yeniden seven o bakislar anlasana icimdeki duvari yikamazlar! |
|
|||
|
|||
![]() sevmek zor zenaat. iki ucu pis degnek tutsan olmuyor tumasan olmuyor
|
|
|||
|
|||
![]() demis bir tanesi. Belki de dogrudur. Kavusma olmayinca hayal kirikliklari da olmuyor. Tek tehlike ise fazla nazin asik usandirmasi.
Ümit Yasar"in bu siirini seviyorum. Ve sevdigim kisiye bu siir tam benim duygularimi anlatio dedin. Ne düsünmüstür bilmiom. ÜMİTSİZ AŞKLAR İÇİN Ben ümitsiz asklar için yaratilmisim Ayriliklar için, sonsuz kederler için Ne zaman ta derinden sevsem birini Ezilmeli yeni açmis gülleri kalbimin En güçlü zehir olmali ask dedigin Alkol gibi damarlarima yürümeli Sarmali her yanimi gece olunca İçimde bir çibancasina büyümeli İnsan sevince her gün bir kez ölmeli Her gün bir baska yerine saplanmali o kursun Yollara düsmeli, perisan deli divane Erimeli potasinda o garip var ölüsün Artik uzakbir anidir huzur ve sükun O büyük yangin baslamissa yürekte Bir gün gelir de bu çaresizligin Aranir bütün tesellisi ölmekte O yerde sevilmek de yalan sevmekte Nereye baksan dizboyu karanlik Bosuna bir isik arama göklerde Her seyinle askin içindesin artik Böyle gitgide derinlere çeker o bataklik Orada ölümsüz olur nice kara sevdali Sevmek, hiç sevilmeden; korkunç güzel Ask dedigin karsiliksiz olmali |
|
||||
|
||||
![]() www.alemim.com"e kayit olamadim. baska site varmi?
|
|
|||
|
|||
![]() ..yalnizlik büyük aci
hangi kapiyi calsam karsimda buruk aci.. |
|
|||
|
|||
![]() artik hayal kirikliklalrina tahammül gücümüz kalmadi; artik aci çekmek istemiyoruz...artik sevmekten korkuyoruz ... artik sevilmekten de korkuyoruz...
saygilar |
|
|||
|
|||
![]() var da ben niye duymadim hiç yaaaaaa
Bi de Sezen Aksu hayrani olcam ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ...diye düsünmekten geliyor. Karsiliksiz sevemedigimiz icin. Bir yazi okumustum internette "eger" "ragmen" ve bilmem ne sevgisi üzerine
|
|
|||
|
|||
![]() ben birlikte mutlu olabilecegim bir ask istiyorum.Birlikte mutsuz olacagim bir ask degil.
|
|
|||
|
|||
![]() Auf KralTV und all den anderen TV-Musiksendern kann man sein erstes Video sehen.
Hep "elveda" diyor. CD"sini alan sirf o parcayi icten söylemedigini duyacaktir! Auf jedenfall mehr als nur ein neuer Popsänger! Mein Tipp: "Yanarim" parcasi ![]() |