| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Sen bana cimbizlanmis tek bir kaynak göster....
Yani Kuranda olmayn hangi seyi DIN yapmis... ve Kuranda olan hangi yesi inkar etmis ??? Bana Misal ver ve isbatla.... |
|
|||
![]() ama dinle ne alakli onu nalmis degilim....
Rüya rüyadir.... herkes görür.... das ist ein natürliches Heilprozess |
|
|||
![]() yani Allah dua ediyorum.....
Evet Arapcam yok... anlamiyorum Arapcayi... Almancada kilabilirim... ama Türkcede uzmanlar daha güzel bir sekilde Meal etmisler.... o yüzden Türkcedir tercihim.... Asil ibadet bende Kurani anladigin dilde okumak ve hayata uygulamaktir.... Nalamadigin bir seyden fayda gelmez..... Sen simdi okudugun tüm Sureleri anliyormusun ???? Yoksda anlamadan... sana öyle ögretildi diye.... namaz kiliyorsun ????? Simdi hangimiz daha iyi yolda... senmi benmi ???? Ben hic olmazsa ne söylediklermi anliyorum ve huzurluyum |
|
|||
![]() Allah sahidimdir... senin hic bir güzel bir konu actigini Forumda rastlamadim.......
Nur angriff auf mich...... yaaaa senin benimle persönlich bir isin olamaz.... also lass es... Haaa DIN acisindan sohbet edeceksen... onu evrensel insanlik sercevesinde yap... ona varim... ama digerlerine yokum.... Und ob du glaubst oder nicht.... ich bin wirklich Nett.... bunu ben degil tüm cevrem söylüyor... |
|
|||
![]() Ben Fetir Suresi 23 Ayeti olarak biliyorum... yani Sünnetullah
"velen tecide lisünnetullahi tebdilâ" (Fetih Sûresi-23). Yani karsi cikiyorsunki demek bir bildigin var.... OKEY.... o zaman paylas bizimle bakimm... neymis Allahin Sünneti ??? |
|
|||
![]() Cahillik.... usw.... usw.... ne dersen hepsinin yeri var.....
Ben sahsen Kurandaki DINI piyasada göremiyorum.,.. oyk denecek kadar az... veya Unilerde kalmis olan bir DIN..... Yahu Meclidi bile DIN sayiyorlar... olacak sey degil... Ama neyse... yapaca bir sey yok Selamlar ENis |