| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bir aşktan bir aşka geçmek olmaz ki
Her gün yeni bir sevgili seçmek olmaz ki Gitmek en kolay yol sen kalmayı dene Çok ihtiyacım var beni bugün sevmene Gitmek en kolay yol sen kalmayı dene Çok ihtiyacım var beni bugün sevmene Yanımda olsan sana dokunsam biraz okşasam yar İpek tenine deniz gözlerine bakıp dalsam yar Elini tutsam sana sarılsam hatta ağlasam yar Korkularım bitse yalnızlığım gitse ben hep sende kalsam yar Verdiğin aşk sözü caymak olmaz ki Varı yok yoku var saymak olmaz ki Gitmek en kolay yol sen kalmayı dene Çok ihtiyacım var beni bugün sevmene! Yanımda olsan sana dokunsam biraz okşasam yar İpek tenine deniz gözlerine bakıp dalsam yar Elini tutsam biraz sarılsam hatta ağlasam yar Korkularım bitse yalnızlığım gitse ben hep bu evde kalsam yar bircogumuz verdigimiz sözleri tutamamisizdir belki elimizde olmayan sebeplerden dolayi, ama onun üzüntüsünü herzaman kalbimde duyarim ben.. Kötü- insan o an tutulur saniyor sonra birde bakmissinki hicbirsey yerinde durmuyor.. |
|
|||
|
|||
![]() Severek öldürdük birbirimizi
Dilerim mutlu ol gittiğin yerde Beni merak etme fırtına dindi Yeniden başlarım bittiğim yerde Bana beni bıraktın geriye ne kaldıysa Belki bir ömrü yaktın yüreğin anladıysa Dokudum ilmek ilmek hasretin sancısını Harammış bana gülmek tattım aşk acısını Harammış bana gülmek tattım aşk acısını Gözlerinde yaşındım gide gele aşındım Anladım yoksun artık Ben gönlünden taşındım |
|
|||
|
|||
![]() Ah le yar yar
Yine başımda sevdan Ah le yar yar Geceler kara zından Ah le yar yar Bir parçacık canım kaldı onu da sen al Aklıma düştü gözlerin Bir bıçak gibi ah silah gibi cehennem gibi Söylenmemiş türkümdün sen Unutmam seni unutmam seni unutamam ki Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan inan ki yalan Sen kara sevdamsın benim duman duman duman duman Hasretin tüter içimde yanan Ah le yar yar Yine başımda sevdan Ah le yar yar Geceler kara zından Ah le yar yar Bir parçacık canım kaldı onu da sen al "su metrisin önü" ve "ah le yar" en sevdigim iki türküdür.. |
|
|||
|
|||
![]() Bir yıldızla çiğ tanesi
Paylaştılar karanlığı Bir ayazla dağ ateşi Bölüştüler yalnızlığı Keşke ben de kar olsaydım Bir dağ bulupta yağsaydım Efkar dolu bu başımı Bir omuza yaslasaydım Yalnızlığım yalnızlığım Kalp yarası yalnızlığım Taşı bile yosun sarar Seni kiminle paylaşayım Bir rüzgarla gül yaprağı Yaşadılar bu duyguyu Bir dalgayla ay ışığı Seviştiler gece boyu Bir sarmaşık dal olsaydım Özlemine sarılsaydım Tek başına böyle değil Bir omuzda ağlasaydım |
|
|||
|
|||
![]() Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde
Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun degil mi Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün Ya dön bana artık duyuyor musun beni Ya çık git dünyamdan anlıyorsun degil mi Bir resmin kalmış bende tam ortadan yırtılmış Hani siyah kazaklı biliyorsun değil mi Gözlerimden süzülen birkaç damla anıda Senin sıcaklığın var anlıyorsun değil mi |
|
|||
|
|||
![]() Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme
Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duvarlara kazıdım ismine her köşeye Dudakların şeker gibiydi baldan öte baldan ziyada Pembe pembe yanakların gülden öte gülden ziyade Sabret gönül sabret sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile isyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki kuldan öte kuldan ziyade Onu düşün ona sığın o senden öte benden ziyade Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade Bir canım var vereceğim baldan öte baldan ziyade Sabret gönül sabret sakın isyan etme Birgün elbet bitecek bu çile isyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki kuldan öte kuldan ziyade Onu düşün ona sığın o senden öte benden ziyade Bir sen var ki benim içimde benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde senden öte senden ziyade Bir sen var ki benim içimde benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde senden öte senden ziyade |
|
|||
|
|||
![]() Bitti derken hayat yeni başlar
Ve her güzel şey gibi çabuk biter Bitti dersen hayat tükenmeden Acısı içinde sürer gider Yalan Herşey yalan inan Söz ver bana umudum ol Ver de inanayım geleceğime Ne yana baksam aynı yüzler Ne yeni ne de yenileri Küçücük yüreğimle ben Sana sığınıyorum deniz seki |
|
|||
|
|||
![]() Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam!
Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, Ben içimde boğulurken... Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem.... Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam Düşündüm, kararlıyım; Ben adam olamicam! Madem her şey basit bi formül, Mutluluğu söylesin kimya! Benim kimyam feci halde bozuldu; Anlamsız geliyo bana dünya ... Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. Hesaplar tutmaz.. Tutmaz hocam! |
|
||||
|
||||
![]() GT~~GT~~GT
Grup Tomakinler yeni albümleriyle 14 gün icinde Huzurlarimizda olacaklar!! Albümde 15 sarki mevcuttur ve hepside Fatih ABBye ait! Sakin kacirmayin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isterseniz size su adresten tanitimi yollayabilirim: saadet_saadet@hotmail.de Pisman olmayacaksiniz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() NEREYE KADAR
Ölüme nisanlıydım, Dünyaya geldigimde. Annem babam mutlu, Bende göz yası. Büyüdüm, çocuk oldum. Arkadaslar buldum. Bilirsiniz ilk çocukluk telası. Delikanlı olunca, Savrulup durdum. Sonunda, Sıgınacak bir dost buldum. Fırtınalı, rüzgarlı, Zamanlardan kurtuldum. Hiç dinmedi içimdeki Bu duygu savası. Atesten sözlerim var. Söylesem seni yakar. Ya sussam, saklı tutsam, Beni yaralar. Bugulanmıs camlara, Yazılmıs gizli laflar. Sordum kendime, Nereye kadar? Kime kalmıs bu dünya? İnanki sanada kalmaz. Para, mal, mülk, eglence, Bu kosusturma nereye kadar? Dostların düsman olur, O dostu bulamazsan. Sonsuzluktur yolumuz. Öyleyse nereye kadar? Nereye kadar? Aykut Kuskaya |