| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() selam arkadaslar,
suche internetseiten wo ich türkische musik downloaden kann ohne zu zahlen. habt ihr einen tipp für mich? |
|
|||
|
|||
![]() www.alemim.com
üyelik gerekiyor ama. |
|
|||
|
|||
![]() Hç alışamadım
Sen değişemedin Ben bildiğin gibi gönül işine karışamadım Hiç yarışamadım Hiç erişemedim Aşk bilenin işi Senin hızına yetişemedim Nasıl desem Meğer seni bilen bilirmiş, bilmezdim Meğer senin değerlerin nasıl küçükmüş öğrendim Yesim Salkim |
|
|||
|
|||
![]() ..ve ona kattigi degeri yillarin..
Ask ne ic gecirmektir bir bankta ne de el ele dolasmak mehtapta.. Gün olur kar yagar, yagmur yagar birlikte yasanacak koca bir ömür var. Degerini bilmek gerekir askin ve ona kattigi degeri yillarin.. Güzel bi sarkiya benzer ask ama kolay midir bir sarki yaratmak? yaratmak... Degerini bilmek gerekir askin ve ona kattigi degeri yillarin.......... |
|
|||
|
|||
![]() Sabah vakti ilk göz açtığında ben olsam
Ellerini yıkadığın su havlu olsam Utanmadan sıkılmadan kimselere danışmadan Kalbimde dolaşan ilk ve son olsam Başını koyduğun yastık hayallerinde ki aşık Dahada gerçeği var benim olsan Beni sevmiyorsan halimden anla Aşkımın yolunu keser gibisin Beni benden alıp gider gibisin Yavaş konuş aklım karışabilir Öyle bakma kalbim kırılabilir Oynama benimle merhamet göster Neyin olacağım kararsız esmer Yavaş yürü yollar tutuşabilir seni gören aklını kaybede bilir Kalbimde sonsuz bir aşk seni bekler Neyin olacağım kararsız esmer la la la la.... İstediğin bir saatte geçerken uğrasan Sana kendi ellerimle bi kahve yapsam Falına baksam ben çıksam sende bana bir inansan Sonrada ben senin hep senin olsam Sana yemekler pişirsem gömleğini ütülesem Kalbine giden yolu bir ben bilsem Beni sevmiyorsan halimden anla Aşkımın yolunu keser gibisin Beni benden alıp gider gibisin Yavaş konuş aklım karışabilir Öyle bakma kalbim kırılabilir Oynama benimle merhamet göster Neyin olacağım kararsız esmer Yavaş yürü yollar tutuşabilir seni gören aklını kaybede bilir Kalbimde sonsuz bir aşk seni bekler Neyin olacağım kararsız esmer Yavaş konuş aklım karışabilir Öyle bakma kalbim kırılabilir Oynama benimle merhamet göster Neyin olacağım kararsız esmer Yavaş yürü yollar tutuşabilir seni gören aklını kaybede bilir Kalbimde sonsuz bir aşk seni bekler Neyin olacağım kararsız esmer |
|
|||
|
|||
![]() Hakan Altug - Bir Telefon
Telefonun basinda, caresiz bekliyorum Bekliyorum ama calmayak billiyorum Yüregim diyor ki bosuna bekleme Aramaz gururundan seni cok sevsede Herseye hesapi olabillirsin ama Askimiz servetir bilmelisin Hala beni seviyorsun Bunu sende billiyorsun Beni niye aramiyorsun Ben seni bir anlik degil Bir ömür boyu aradim Gururum umrumda degil... Telefonun basinda, caresiz bekliyorum Bekliyorum ama calmayak billiyorum Yüregim diyor ki bosuna bekleme Aramaz gururundan seni cok sevsede Herseye hesapi olabillirsin ama Askimiz servetir bilmelisin Hala beni seviyorsun Bunu sende billiyorsun Beni niye aramiyorsun Ben seni bir anlik degil Bir ömür boyu aradim Gururum umrumda degil... Beni niye aramiyorsun Ben seni bir anlik degil Bir ömür boyu aradim Gururum umrumda degil... Bu sarkiyi türkiyede hep bir agizdan söylerdik arkadaslarla.Onlari hatirladim simdi. Cok severim böyle hep birlikte sarkilar söylemeyi bagira bagira. |
|
|||
|
|||
![]() Reha – Alisamadim
Yoksun burda seni sordum dalgalara Günes batti seni vurdu gölgelere Yazik cok yazik sensizlik yine kör dügüm oldum yine kahretsin Seni sordum dalgalara martilara sandalara kahroldum Dayanamam ben bu son gidisine Alisamadim sensizlige Garip olurum hazan gecelere Karisamadim bu son gidisine |
|
|||
|
|||
![]() Takvimlerden haberin yokmu geciyor yillar..
Bana küsmüs yüzüme gülmez zalim aynalar Kimimiz yorgun, kimimiz solgun, kimi isyankar Aci gercek bu, ömrümüz bir su iciyor yillar Hani nerde beklenenler..medet umdum senelerden Acilar hep doludizgin, yine hayir yok gecelerden.. Vakit gec olmus dönülmez yolmus yürek bin pisman.. Bundan böyle bana meyler dost, geceler düsman. Bu sarkida O´na gelsin. Tanimadigim birine :-) Taniyamadigim birine. |
|
|||
|
|||
![]() Bir bahar istiyorum
Yanlica benden sana Beyaz çiçeklerden armagan Bir masal istiyorum yalizca sana gerçek Ben anlatsam bir sen anlasan Ask içinde gecelerde kaybolsak seninle Uzunsam tenindeki yüreginde Öpüssek muhabbetle kuslar gibi Ismini sayiklarken Bir gün utandim Sen karsimdaydin Sanki çiplaktim Zaten asiktim Yanlis anlastik Benden kirildin Sevdim uslanmam Zaten asigim Gözlerin gülmeli hep dudaklarin öpmeli Her zerren beni düsünmeli Ben kiskanç bencil bir asigim kalbin bilmeli Kabul etmeden sevme beni |
|
|||
|
|||
![]() Deniz Seki - Masal
Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerçeği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik düşen aşk kelimesinin Üzüleni ben Üzeniyse kalpte gizli.. Çok zor bunu inan anlatamam Çok zor Gerçeğiyle yüzleşince yoksun Aynalara baka baka Kendini kendine şikayet ediyorsun Delirir gibi.... Biliyorum kolay değil Hayat buysa gerçek nedir Ağlamaya alıştırdın Ölüm bize masal gelir |