| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() elam Kara Kartallar yine bu hafta sonu macimiz var evimizde Inönü Stadinda Konuk ekibi Caykur Rizespor´u agirliyoruz ve bu macin sonucu ne olacak ve kadro nasil sekilenecek.
Benim skor tahminim 4-2 olur siz ne düsünüyorsunuz??? Saygilar ve Sevgiler: 2PAC77 |
|
||||
|
||||
![]() elam Kara Kartallar yine bu hafta sonu macimiz var evimizde Inönü Stadinda Konuk ekibi Caykur Rizespor´u agirliyoruz ve bu macin sonucu ne olacak ve kadro nasil sekilenecek.
Benim skor tahminim 4-2 olur siz ne düsünüyorsunuz??? Saygilar ve Sevgiler: 2PAC77 |
|
||||
|
||||
![]() Zor mac olacak o kesin, Rize de baya formda bir takim. Ama erken bir gol bulursak farkada gidebiliriz bence
|
|
||||
|
||||
![]() Hafta Sonu Basketbolda hem Erkeklerde hemde Bayanlarda fener-BESIKTAS derbileri var
Erkeklerde hem BESIKTASIMIZ hemde fenerin 4 macta 4 galibiyeti var Bayanlarda ise BESIKTASIMIZIN 4 macta 3 galibiyeti, fenerin ise 4 galibiyeti var özellikle Erkekler macinin cok cekismeli gececegini düsünüyorum, insallah kazanan taraf YINE biz oluruz bu ezeli rekabetde |
|
||||
|
||||
![]() ehhh olacagi buydu zaten
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Besiktas- Caykur Rizespor 2-2
Goller: 0-1 8.dk Okan 1-1 65.dk A.Hassan (pen) 1-2 67.dk Okan 2-2 80.dk Ibrahim Akin |
|
||||
|
||||
![]() selam kara kartallar
bugünkü maci izledim ve bizim takimimizi dogru söylemek gerekirse begenmedim cünkü Caykur Rize daha atakli ve hirsliydi.En kötü defansdi ve Rize takimina cok gol sansi verdik. Yenilmedigimize dua edelim. :-(( |
|
||||
|
||||
![]() macinin falan a.k. ben, bir can gitti !!!
YORUM YOK |