| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bu uluma sesleri nrden gliyor.
benim verecegim hesaba sen burnunu sokma istersen he? hem benim kizim senin gibi baskalarinin tercihinden hesap soracak kadar örümcek kafali degil. o tayyibin mintikasindan cikar... |
|
||||
|
||||
![]() ich hab doch nichts gegen dich.
ich wollt dir nur sagen das sich deine kind in ihrer haut nicht wohl fühlt. sie weiß halt mittlerweile schon was da passiert. ganz einfach wäre es doch wenn du dir ein hotle nimmst und nicht die kerle bei dir empfängst. oder du senkst die zahl der männer. keine ahnung istedigini istedigin gibi yap. ama o kiza cok yazik!!!!!!!!!! kendi isteklerini evladinin üstüne koydugun icin seni kiniyorum. hüü arnanan ve bulamayan yasli kari sadece beline hakim olsan yeter. |
|
||||
|
||||
![]() soziale verhaltensstörungen.
erstmal ist akp & co was du nachahmen sollst, die sind genauso. nicht ich und nicht meine sprüche. |
|
||||
|
||||
![]() ich hab doch nichts gegen dich.
ich wollt dir nur sagen das sich deine kind in ihrer haut nicht wohl fühlt. sie weiß halt mittlerweile schon was da passiert. ganz einfach wäre es doch wenn du dir ein hotle nimmst und nicht die kerle bei dir empfängst. oder du senkst die zahl der männer. keine ahnung istedigini istedigin gibi yap. ama o kiza cok yazik!!!!!!!!!! kendi isteklerini evladinin üstüne koydugun icin seni kiniyorum. hüü arnanan ve bulamayan yasli kari sadece beline hakim olsan yeter. |
|
||||
|
||||
![]() millet bakin bir dinci nasil cirkeflesebiliyor!!
benim kizim bugüne kadar abisinden baska erkek görmedi bu evde. bu iftirandan dolayi allah seni lanetlesin, dedigin gibiysede beni lanetlesin. akp´ve onlar gibilere gecit verirseniz bütün dul kadinlar bu iftiralardan nasibini alacak. ve istisnasiz türk ve müslüman erkeklerin hepsi bir noktadan sonra aklini belden asagi indiriyor. bütün erkekler öyle degil diyen assi bile ayni bok! |
|
||||
|
||||
![]() kendin demedinmi kötü tecrübelerden kaynaklaniyo diye?
demekki sende onulmaz izler birakmis. hem ben cocuguna mama alabilmek icin sahneye cikan kadinlar taniyorum, senden ve sokaklarda sürten türbanli sirfintilardan daha onurlular! |
|
||||
|
||||
![]() ben dul kadinlara birsey söylemiyorum ve istedigi gibi yasamalarini savunuyorum!!!!
sadece dedigim evde degil git otelde yap diyorum!!!!! senin haklarini ezmek icin degil, kizinin ruh sagligi icin daha uygundur diyorum!!!!!!! ben dinci falan da degilim. ben aklimi belden asagi indirmiyorum, sadece ailenin kutsal birsey olduguna inaniyorum ve ailenin korunmasi gerektigini düsünüyorum hüüüü dul dostum sadece beline hakim olsan yeter yasli hoca. |
|
||||
|
||||
![]() ben bütün kadinlara mal etmiyorum.
dediklerim sadece sana gecerli ve belirli yasta cocuklari olanlar icin gecerli!!!!!!!!! Kadin ve Erkek ayirmadan!!!!!! bir erkek bile devamli eve kadin getirse bu kizinin ruh sagligina zarar verir!!!!! bu senin dul olmanla veya kadin olmala hic alakali degil!!!!! seni düsünerekde demiyorum, belki senden fazla düsündügüm evladin icin diyorum. Git ne yapacaksan otelde yap diyorum. getirme o erkekleri evine!!!!! uffff dul dostum beline hakim olsan yetecek. |
|
||||
|
||||
![]() ich meine in dänemark/ mekka.
werbung an alle. kopftuchgirl mit gucci tanga und cellulites gratis Für erstbesucher!!! |
|
||||
|
||||
![]() wieder nur sinnloses geblabber
hüüüü dostum eline, diline ve beline hakim ol. |