Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 08.01.2005, 10:20
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bence bu sefer acimayacak!

Tek Problem ... bir, iki degil cok kisi ve grup birden yüklendi!

Birisi öbürsünü referans olarak gösterdi!

Herkes kolayca "IMA" cümlesini kullandi ve kendini simdi hakli görecek!

Ama maksat ortada ...

CAMUR AT IZI KALSIN !

Yeni birsey degilki ...

al"
Alt 08.01.2005, 13:40
airdem

Standard Asya dayanışması 2 Şubat"ta!

Pasfotomaç"ın "Asya depremi mağdurları için maç oynansın" kampanyası Federasyonu da harekete geçirdi. Özel maç 2 Şubat"ta İnönü"de..

Türkiye Karması ile Alex ve Carew"in de yer alacağı yabancılar karması 2 Şubat"ta, İnönü"de felaketzedeler için oynayacak....

Başkanlar Birarada
Futbol camiası Asya"daki felaketzedelere yardım için kenetlendi. Gazetemiz yazarı Turgay Demir"in önerisi dün Futbol Federasyonu tarafından resmen kabul edildi. Federasyo"nun Levent"teki binasında yapılan toplantıya Başkan Levent Bıçakçı ve yönetim kurulu üyeleri ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve G.Birliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan katıldı.

Medya Destek Olmalı
Basın sözcüsü Zekeriya Alp, Güney Asya için başlatılan yardım kampanyasına katkı sağlamak amacıyla, 2 Şubat"ta Türkiye Karması ile Türkiye"de oynayan yabancılar karmasının maç yapacağını ve tüm gelirin FIFA"nın oluşturduğu havuza aktarılacağını kaydetti. Beklenen ilginin gösterilmesi için medyadan yardım isteyen Alp, maçın büyük ihtimalle İnönü Stadı"nda oynanacağını söyledi. Federasyon, 9 Şubat"taki Türkiye- Tunus, Meridyen Kupası Gala Milli Maçı gelirlerinin de depremzedelere verilmesi için talepte bulundu.

Daum, Hagi, Del Bosque
Federasyonun açıklamasıyla artık olay resmileşti. Asya"da hastalıkların pençesindeki insanlar için, 2 Şubat"ta, "yardım maçı" oynanacak. Bu maçta Türk futbolunun tüm yıldızları sahada olacak. Türkiye Karması"nda, Hakan Şükür"den Tuncay"a, Sergen"e, yabancılar karmasında ise Alex"ten Carew"e, Mondragon"a kadar bir çok yıldız yer alacak. Türkiye Karması"nın teknik patronluğunu Ersun Yanal yaparken, yabancılar karmasında, Daum, Hagi ve Del Bosque"nin birlikte sahaya çıkması düşünülüyor. Üç hocaya teklif bugün iletilecek.
Alt 08.01.2005, 16:29
airdem

Standard Medeniyet...

Lig TV"de tatil sirasinda eski derbileri gösteriyorlar.

Bir kac tanesini izledim bölüm bölüm ve macdan ziyade, etrafta olan biteni görmeye calistim.

Cok utanc verici ve yazik seyler yasiyoruz dogrusu Türkiye"de. Spor esnasinda, sevinc ve dostluk olacagina, siddet ve nefret var maalesef.

Iki örnek verecegim. A-B takimlarinin macinda biri 2-0 önde ve önde olan takimin seyircisi hala sahaya elma, armut, sise ve eline ne geliyorsa atiyor.

Baska bir macta kendi destekledigi takimin aleyhinde hakem düdük caldiginda ana-avrat küfür ediliyor.

YA, ALLAH ASKINA. HADI ON YIRMI KISI SAPIKTIR, KÜLTÜR VE EGITIM SEVIYESI DÜSÜKTÜRDE OLUR DERIZ. STADA GIDEN O 20-30BIN KISININ HEPSIDE MI ÖYLE??!

Spor disi baska bir örnek. Duymussunduzdur; yilbasi eglencesinde Taksimde yabanci kadin turistlere tümen tümen taciz edildi.

BU KISILERIN ABLALARI, ANNELERI, KARILARI, KIZLARI YOK MU?! HIC MI AKIL, MEDENIYET, KÜLTÜR, SEVIYE YOK?!?! BU KADAR DÜSMÜS MÜ BU INSANLAR?!?

Allah yardimcimiz olsun ve hepimize akil fikir versin diyorum.
Alt 08.01.2005, 16:32
airdem

Standard DAHA RADIKAL KARARLAR ALINMALI BENCE

Örnegin su saha kapatma olayi sacma. Onun yerine hükmen yenik sayilsin takimlar!

Seyircisiz mac bir iki oluyor, sonra yine devam. Para cezasi desen viz geliyor.

Bari puanlari gitsin vallaha. Belki o zaman akillari baslarina gelir!
Alt 08.01.2005, 23:03
airdem

Standard EfesPilsen Cupda dün ve bugün: o.T.

ohne Text
Alt 08.01.2005, 23:03
airdem

Standard EfesPilsen Cupda dün ve bugün: o.T.

ohne Text
Alt 08.01.2005, 23:08
airdem

Standard GS 4-2 BVB (penaltilarda) o.T.

ohne Text
Alt 08.01.2005, 23:13
airdem

Standard Dün: Vitesse 0 - 6 Malmö o.T.

ohne Text
Alt 09.01.2005, 03:49
airdem

Standard Emirates Spor Kompleksi...

Devler Aslan’ın kapısında

Emirates başta olmak üzere Seyrantepe Projesi’ne ortak olmak isteyen şirketlerin, G.Saray’a sponsorluk teklifi yapmaya hazırlandığı öğrenildi

Başkan Özhan Canaydın ve ekibinin dışarı sızmaması için büyük çaba gösterdiği anlaşma için ilk adımın dört ay sonra atılacağı ifade ediliyor. İddiaya göre dünyaca ünlü havayolu şirketi Emirates ile birlikte bazı Arap petrol şirketleri Galatasaray’a ortaklık teklif ederek, Seyrantepe Projesi’ne sponsor olmak istiyor. Dev firmaların Seyrantepe arazisi üzerine yapılacak stat, spor kompleksi, otopark, otel ve eğlence merkezleri için maddi imkan sağlayacağı kaydedildi.

Cim Bom’a teklif edilecek miktar ise dudak uçuklatacak cinsten... Rakam tam 300 milyon dolar. Bu paranın büyük bölümünün, stat ve toplu konut yapımında kullanılması planlanıyor. Emirates’in, Galatasaray’a yapacağı teklifte, stadın isim hakkını almayı şart koştuğu belirtiliyor. Canaydın ve ekibinin, projeye, Türkiye’de daha önce eşi benzeri yapılmamış bir proje gözüyle baktığı belirtiliyor. Anlaşma gerçekleşirse, Galatasaray’ın tüm mali sorunlarından kurtulması bekleniyor.

Kaynak: fanatik.com.tr
Alt 09.01.2005, 03:52
airdem

Standard Fener Anelka için servet veriyor

İngilizler’in saygın haber kuruluşu BBC ile Ajans France Press, Fenerbahçe’nin Anelka için Manchester City’ye 7 milyon pound önerdiğini duyurdu

Geçtiğimiz sezon devre arasında Marcio Nobre’yi transfer ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım atan Fenerbahçe’de aynı taktiğin bu sezon da uygulanması için nefes almadan çalışmalar sürdürülüyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Bir gün Fenerbahçe’de mutlaka görmek istiyorum” dediği Luis Fabiano ile Manchester City’li Anelka için ikişer kişi görevlendirdiği ve bu kişilerden sürekli bilgi aldığı öğrenildi.

Fener’in transfer harekatını Avrupa da yakından takip ediyor. İngilizler’in saygın haber kuruluşu BBC ile Ajans France Press dün geçtikleri haberlerde, Sarı-Lacivertliler’in Anelka için Manchester City’ye 7 milyon pound önerdiğini tüm dünyaya duyurdu. Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının, “UEFA’da başarı ve forma satışlarından gelecek parayla maliyetin büyük bölümünü geri alırız” düşüncesinde olduğu belirtildi.

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Times da, Hakan Bilal Kutlualp’in Manchester City yönetimiyle görüşmek üzere cuma günü İngiltere’ye geldiğini yazdı. The Times, Manchester City Menaceri Kevin Keegan’ın sürekli sorun çıkaran Anelka’nın performansından memnun olmadığını ve bu futbolcunun satışından gelecek gelirle kadrosunu güçlendirmeyi istediğini de vurguladı.

Nicolas Anelka, Liverpool’un transfer listesinin de en üst sıralarında yer alıyor. Ancak Liverpool’un ilk tercihi Fernando Morientes. Real’in Morientes’i satmaya yanaşmaması durumunda Liverpool golcü sorununu Anelka ile çözmeyi planlıyordu. Ada basınına göre Fenerbahçe’nin devreye girmesi Liverpool Menaceri Rafael Benitez’i zor durumda bıraktı.

Anelka Kimdir?
Doğum Tarihi: 14 Mart 1979
Doğum Yeri: Versailles (Fransa)
Boyu: 1.84
Kilo: 77
Pozisyonu: Forvet
Milli Takım:
28 maç, 6 gol

Kaynak: fanatik.com.tr
Antwort